Čas:

Vaše ekipe:
Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

  PowerPlay Revija

Добродошли у бета верзију кошарке!


Драги пријатељи,

Добродошли у бета верзију кошарке, четвртог спорта PowerPlay Manager-а. Слободно истражујте игру и на нашим кошаркашким форумима пријављујте све багове на које наиђете. Потрудићемо се да што пре решимо све проблеме, тако да ускоро можемо да рестартујемо игру и покренемо пуну верзију.

Када крене пуна верзија, у њу ћете пренети име тима и име арене. Све друго ће бити ресетовано и бићете стављени у нову лигу. 

Молимо вас да имате на уму да је енџин игре још увек у развоју и да су промене могуће у било које време. Неке опције, као нпр. замене, још увек нису доступне и биће додате током трајања бета верзије.

Опције ПРО пакета и ПЛУС пакета су доступне бесплатно током трајања бета верзије. Кредитни турнири неће бити доступни у бета верзији.

Уживајте у игри!




Ta članek je razpoložljiv v teh jezikih:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Svenska Українська 中文 

Deliti na Facebook-u   Deli na Twitter   Deli na MySpace