Čas:

Vaše ekipe:
Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

  PowerPlay Revija

Καλώς ήλθατε στην δοκιμαστική έκδοση της καλαθοσφαίρισης!


Αγαπητοί φίλοι,

καλώς ήλθατε στην δοκιμαστική έκδοση της καλαθοσφαίρισης, το τέταρτο άθλημα στο PowerPlay Manager. Μην διστάσετε να περιηγηθείτε στο παιχνίδι και να μας αναφέρετε  ότι σφάλματα βρίσκετε, στο φόρουμ της καλαθοσφαίρισης. Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να επιλύσουμε όλα τα σφάλματα το συντομότερο δυνατό ώστε να επανεκκινήσουμε το παιχνίδι σύντομα και να ξεκινήσει η πλήρης έκδοση.

Όταν η πλήρης έκδοση ξεκινήσει, θα μεταφερθεί εκεί το όνομα της ομάδας και του γηπέδου σας. Όλα τα άλλα θα επανεκκινήσουν και θα τοποθετηθείτε σε νέο όμιλο.

Παρακαλώ σημειώστε ότι η μηχανή αγώνων είναι υπό εξέλιξη και μπορούν να γίνουν αλλαγές ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κάποια χαρακτηριστικά, όπως οι αλλαγές, δεν είναι ακόμα διαθέσιμα και θα προστεθούν κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής έκδοσης.

Τα χαρακτηριστικά των πακέτων PRO και PLUS είναι διαθέσιμα δωρεάν κατά την διάρκεια της δοκιμαστικής έκδοσης. Τα τουρνουά μονάδων δεν είναι διαθέσιμα στην δοκιμαστική έκδοση.

Απολαύστε το παιχνίδι!




Ta članek je razpoložljiv v teh jezikih:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska Українська 中文 

Deliti na Facebook-u   Deli na Twitter   Deli na MySpace