Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1330 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Ближи се нова кошаркашка сезона


Поздрав народе, 

Само неколико дана нас дели од почетка 44. сезоне у кошарци. Вероватно знате шта треба да радите. Обавезно се пријавите сутра да бисте проверили нове понуде спонзора. И не заборавите да је Светско првенство у току и да можете бесплатно гледати све утакмице уживо.

Као и обично, имаћемо прегруписавање лиге у одабраним земљама како бисмо уклонили неактивне тимове са два доња нивоа лиге. Прегруписавање лиге овога пута ће се десити само у једној земљи - Хрватској

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и случајно будете премештени у другу лигу током прегруписавања лиге, немојте да се узнемирите. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

То је све, срећно свима!

 




Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Argentina Беларуская Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių 
Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 繁體中文 Türkçe 中文 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace