Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1330 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Црни петак


Здраво народе,

Црни петак је стигао и имамо посебну понуду за вас!

Фантастични пакет за Црни петак садржи графичке елементе из посебне едиције, које не можете набавити нигде другде - хокејашку голманску маску, пар фудбалских голманских рукавица, специјални дрес за вашег рукометашког голмана и пар лепих кошаркашких патика.

Да ли волите инстант изазове? И на то смо мислили. 50 изазова за сваки од ваших тимова. Ако играте сва 4 спорта, то је 200 инстант изазова укупно.

И на крају, али не и најмање битно, поврх свега наведеног и гомила од 400 кредита. Све ово можете купити са невероватних 62% попуста! Дакле, шта још чекате? Понуда истиче следећег петка, 1. децембра.

Пошто је ово једнократна понуда, куповину није могуће остварити путем банковног трансфера. Понуду можете наћи у горњем делу странице. Ако је не видите, покушајте да се излогујете и поново улогујете. 

Уживајте!

 




Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Svenska Українська 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace