Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1324 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Futis maajoukkueen sukupolvi, Kausi 24.


Kausi 24. on saatu maajoukkueen osalta karsinnat päätökseen. Suomen U20 nuoret pelasivat hyvät karsinnat kun U20 nuoret voittivat kaikki seitsemän karsintaotteluaan. Ottelut olivat kuitenkin erittäin tasaisia, sillä viisi voittoa irtosi vain maalinerolla. Rohkeat voisivat jo julistaa Suomen ensi kauden MM-kisoihin, mutta vielä ensi kaudellakin on ottelut pelattavana. U17 poikien karsinnat olivat asteen vaikeammat, kun saldoksi seitsemästä ottelusta kertyi neljä voittoa kaksi tasapeliä, sekä valitettava kotitappio loistavasti karsinnat aloittaneelle Japanille. Etenkin maalinteko oli U17 porukalle tervanjuontia, otteluiden selkeästi hallinnasta huolimatta.

Kausi on edennyt jo kauden viimeisille viikoille, joten on hyvä hetki katsoa tulevaa sukupolvea. Työtäni helpottamiseksi ilmoittakaa, jos keskikauden varaustilaisuudessa maajoukkue tason lahjakkuuksia löytyi. Ei tarvitse omistaa +500 kokonaisuutta, mutta jos potentiaalinen lahjakkuus on korkealla tasolla. Maajoukkue kaipaa aina vinkkejä näistä. Iso kiitos myös kaikille hyvin sujuneesta yhteistyöstä, näin saadaan kaikkien pelaajien potentiaali näkyviin. Ilman teitä suomalaiset managerit, ei ole mahdollista kansainvälisesti menestyä. Kiitos

Tässä 22. potentiaalista nimeä, joista suurin osa nähdään tulevaisuudessa maajoukkueessa, elleivät ole jo nousseet ensi kauden karsinta vahvuuteen.

Maalivahdit:

Johannes Löfroos, Petteri Sipi

Puolustajat:

Alvar MattilaHannes NiemalaLauri VaaraniemiAleksander Soinio

Riku AndrellJohannes KattilakoskiVille KetolainenAntero Välikorpi

Keskikenttä:

Jooseppi RoosiHannu KoskelaAleksi HokkanenEinari Knop

Orvo TuomainenAleksi SvenMaunu PihlmanBengt Saarioksa

Hyökkäys:

Reino JalonenAntti PänkäläTaisto AdamssonMatti Mikko

---

Jalkapallossa myös A-maajoukkue on ollut murroksen kynsissä, kun muutaman kauden tyhjäkäynnin jälkeen olen pyrkinyt kurssia kääntämään. Suomi aloitti kaksi kautta sitten Ranking sijoitukselta 55. joka oli eurooppalaisista joukkueista kolmanneksi heikoin. Samoin pelaajat olivat jo erittäin ikääntyneet. Teimme suuria muutoksia, ja nuorennettiin joukkueen runkoa. Mutta jos haluat pysyä menestyksen mukana, on oltava maltillinen ettei koko joukkue aloita kemian keräämistä aivan nollista. Tavoite oli selkeä – EM lopputurnaukseen olisi päästävä. Karsinnat alkoivat kankeasti kun neljästä kotipelistä huolimatta vain kaksi voittoa kirjattiin Suomen tilille. Myös tämän kauden alkuun ei löydetty vieraisiin mitään uusia kuvioita maalinteon lisäämiseksi. Tärkeän Norja voiton jälkeen maalintekoon löytyi avaimet ja Suomi onnistui kotona tehokkaasti. Karsintojen viimeiselle kierrokselle asetelma oli selkeä, voitolla lopputurnaukseen tasapelillä tai tappiolla turnaus päättyy karsintoihin. Tällä kertaa uhkarohkea taktiikka toimi ja Suomi onnistui nappaamaan ensimmäisen vieras voiton 0-2 lukemin.

Tämän kauden EM – lopputurnaus pelataan Bulgariassa. Tässä jokaisen lohkon ennakkoasetelma. Muistutan että pudotuspeleihin jatkaa alkulohkojen pisteiden perusteella 16. parasta. Eli lohkon kaksi parasta sekä neljä parasta lohko kolmosta.

 

Lohko 1    

Mielenkiintoinen joukkue: Puola

Puola selviytyi viimeisen kierroksen perusteella jatkoon, kun Norja oletti voittavansa Azerbaidzanin helpolla. Norja kärsi kuitenkin kitkerän tappion, ja jäi näin lopputurnauksesta pois. Puola on sijoittunut hyvin edellisissä lopputurnauksissa hyvin ollen MM-tasolla hopealla ja EM-tasolla neljäs. Lohkon muut joukkueet samassa karsintalohkossa ja tuloksien perusteella lohko on erittäin tasainen.

Pudotuspeleihin selviytyy:  

 

Lohko 2    

Mielenkiintoinen joukkue: Unkari

Unkari varmisti teoriassa lopputurnauksen paikan jo viime kauden voittoputken jälkeen. Joten energiaa on varmasti varastossa paljon. Unkarin edelliset arvokisat ovat päättyneet, jopa suhteellisen selkeästi pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Nyt uskaltaisin luvata mitalin hohtoa. Valko-Venäjä on kisojen yksi suurimmista mustista hevosista, managerin pitkä jänteisen työn päätteeksi.

Pudotuspeleihin selviytyy:   

 

Lohko 3    

Mielenkiintoinen joukkue: Makedonia

Suomen karsintalohkon voittanut Makedonia on noussut yllättäen Euroopan kärki haastajien joukkoon. Yllättäen siksi että Makedonia selviytyi ensimmäisen kerran joukkueen historiassa EM-kisojen lopputurnaukseen. Jos lohkoa verrataan muihin niin lohko on selkeästi kuuluu katekoriaan helppo.

Pudotuspeleihin selviytyy:  

 

Lohko 4    

Mielenkiintoinen joukkue: Espanja

Espanja on hallitseva Euroopan mestari. Arpaonni näihin EM-kisoihin oli kaikista joukkueista eniten Espanjan puolella. Karsinnoissa Espanja joutui jo tiukoille, sillä kisapaikka selvisi ainoastaan maalieron turvin Espanja on ollut pitkään jo kestomenestyjä joka osoittaa pelaajien laadun tason riittävän myös siihen tällä kertaa. Ehdottomasti taistelee jälleen mitalista.

Pudotuspeleihin selviytyy:   

 

Lohko 5    

Mielenkiintoinen joukkue: Tshekki

Kaudesta toiseen kovimmilla nimimiehillä varustettu Tshekki ei ole vielä voittanut yhtään mitään. Edellinen mitali on jo kuuden kauden takaa MM-pronssi. Karsinnoissa myös tulokset olivat todella vaihtelevia, joka lisää mielenkiintoa joukkueen ympärillä. Tämä lohko on Suomen kannalta aivan järisyttävän kovatasoinen. Suomen jatkoon meno lohkosta vaatii jonkun joukkueen todellisen epäonnistumisen.

Pudotuspeleihin selviytyy:   

 

Lohko 6    

Mielenkiintoinen joukkue: Slovenia

Kisojen viimeisestä lohkosta on tiedossa erittäin vähä maalinen. Vaikka Liettua voitti karsintalohkonsa on Slovenia noussut lohkon pieneen ennakkosuosikin asemaan. Edellisissä EM-kisoissa Slovenia saavutti historian toisen EM-mitalin sijoittuen pronssille. Myös Itävalta on todella potentiaalinen joukkue menestymään pitkälle.

Pudotuspeleihin selviytyy:   

Hodnotenie článku: Slabý - Normálny - Perfektný     Unikátnych prečítaní: 22

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace