Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1330 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Ζωντανή Δημοπρασία!


Γεια σε όλους,

η μάχη για τις θέσεις στις υψηλότερες κατηγορίες της καλαθοσφαίρισης φτάνει στην αποκορύφωσή της στην ζωντανή δημοπρασία. Πάρε μέρος ή κάνε προσφορά για τις χαμηλότερες κατηγορίες, αν προτιμάς να ξεκινήσεις εκεί. Απλά διάλεξε έναν όμιλο που σε βολεύει και κάνε προσφορά.

Είναι πιο διασκεδαστικό το να παίζεις με άτομα που γνωρίζεις, δεν είναι; Τώρα μπορείς να προσκαλέσεις τους φίλους σου στον ίδιο όμιλο που θες να παίξεις! Μπορείς να προσκαλέσεις μέχρι 15 φίλους σου από την χώρα σου. Οι φίλοι που έχουν προσκληθεί παίρνουν έκπτωση 50% στην αρχική τιμή  για οποιαδήποτε θέση στον όμιλο που δεν έχει ακόμη κάποια προσφορά.

Πάρε μέρος στην δημοπρασία εδώ

Χρειάζεσαι περισσότερες μονάδες για να πάρεις μέρος στην δημοπρασία; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσεις μονάδες μέσω PayPal γιατί μπορείς να κερδίσεις μέχρι 25% μπόνους κατά την αγορά, όταν χρησιμοποιείς αυτή την μέθοδο πληρωμής. Πήγαινε στην PRO Zone και δες το! Η προσφορά λήγει στις 30 Ιουνίου.




Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska Українська 中文 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace