Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1129 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  Téma: U17


Xclick

Odpiram novo nitko za U17 reprezentanco. Tu naj se odvija razprava o najmlajši reprezentančni selekciji. Prosim menagerje, ki menijo, da imajo material za repko, da mi pošljejo svoje kandidate na mail. Iščejo se trenutni 15 in 16 letniki. Prvi (15) naj imajo OR 500+, 16-letniki 600+. Možna so odstopanja, odvisno od nabora igralcev. Prav veliko izkušenj z vodenjem nimam, zato dobrodošli nasveti in pomočniki, sem pa na sosedskem forumu prebral, kako naj bi bila sestavljena reprezentanca in bom, ko bom izvoljen, poklical 15 17-letnikov, 5 16-letnikov in 5 15-letnikov. Ne pozabit na vlaganje v mladinsko akademijo.


PGsurfer

Dva 15 letnika, če sta res talenta bosta povsem dovolj, raje več 16 letnikov.


Xclick

Ok, ker ni drugih predlogov ali zadržkov, je bil predlog za dva 15-letnika v U17 na razburljivi in dolgi nočni seji sprejet s tremi glasovi za in dvema proti.


Xclick

A je kaj A+? Jaz sem odkril enega A, ki pa je zaradi šalabajzerjev v kadrovski lahko tudi C.


Xclick

Se moram ugrizniti v jezik. OR 483. Kje so ostali kandidati za U17?


Majiteľ balíka PRO Slovinsko stoned111


Upam da ga bos dal na trg, ker imas preslabe objekte da bi ga razvijal.


Xclick

Itak, bo treba še malo pozidat. Pa kakšen veteran bi lahko napisal kakšen priročnik za začetnike. Saj ne da ga rabim sam, ampak vidim ogromno mladih ekip, ki vlagajo v povprečne igralce, namesto, da bi za začetek zidali.


Xclick

Volitve so za nami in hvala vsem, ki ste mi dali glas (y) Vmes, ko še iščem določene gumbe povezane z repko, bi prosil vse, ki menite, da imate igralce iz pravega testa za U17, da mi jih pošljete na mail. Ravno tako pridejo v poštev igralci, ki ste jih prodali za razvoj kluba. Vzel bi tudi pomočnika ali dva, če se kdo javi. Toliko na kratko, se pa še javim, ko dobim boljši vpogled v kvaliteto igralcev.


Xclick

Bo kar treba močno zavihati rokave. Nekaj igralcev sem že vpoklical v repko, vendar upam, da se najde še kakšen skriti biser. Če je kdo kaj prodal, naj se javi. Delo prejšnjega selektorja ne bom ocenjeval, lahko samo rečem, da smo šibki v taktičnih različicah, ker se je forsiralo samo eno napadalno in obrambno taktiko. Zahvalil pa bi se sledečim managerjem, ki so mi in mi še pomagajo z nasveti in potencialnimi igralci. Pa gremo kar po vrsti. Hvala bosanskemu managerju solomon1983 in slovenskim macakon, Janielsus74 in PGsurfer. Hvala dečki!!!


Xclick

Imam vprašanje v zvezi z igralci vpoklicanimi na tekmo. Tam nekje piše, da jih lahko na tekmo vpokličem 15. Meni se zadeva ustavi pri 12. Je to mogoče zato, ker nimam propaketa? Bi bilo škoda, da trije dodatni igralci ne dobijo trening bonusa.


Xclick


Sem zafrknil, očitno jih lahko vpokličem 15 in potem 12 razdelim pozicije. Vse ok :D


Majiteľ balíka PRO Slovinsko macakon

15 jih lahko vpokličeš, v postavi jih je pa lahko samo 12. Dobijo vsi bonus, samo 3-je so brez dodatka za uigranost. Se bo poznala vsem ta nedejavnost prejšnjega selektorja.


Xclick

Evo spet mene. Kje so navijači, roke gor :) Kratek povzetek dosedanjega dela. Prečesane so prva in vse druge lige + prodaje teh klubov in zaenkrat je v reprezentanco vpoklicanih 19 igralcev. Če kdo ve za kakšen klub v tretji ligi, ki ima akademijo 12+ naj mi prosim javi, ker tretjeligašev še nisem pregledal. Situacija s 17-letniki zaradi neaktivnosti prejšnjega selektorja ni rožnata in tenko piskamo z uigranostjo, ki jo ima samo eden 17-letnik, ostali so bili vpoklicani pod mojo taktirko. V naši kvalifikacijski skupini so še Francozi, Poljaki, Angleži in Avstrijci in smo glede na dosedanje rejtinge po moči krepko zasidrani na tretjem mestu, ki bojda še vodi na SP. To je tudi cilj te generacije in njen maksimalni domet. Če se uvrstimo na SP je plan uigravanje mlajših igralcev in rezultat ne bo pomemben.Kar zadeva 16-letnike so zaenkrat vpoklicani le štirje, ker nekih ostalih presežkov nisem našel, bom pa verjetno koga še vpoklical, ko končamo s kvalifikacijami. Upam, da bo to dovolj za naslednje SP, tem štirim pa bom počasi dodajal tudi današnje 15-letnike, ki so glede na starejše najbolj perspektivna generacija in z njimi računam, da se bomo čez dve sezoni tudi enakopravno vključili v boj za medalje. Nekaj 15-letnikov še čaka na vpoklic, ampak zaenkrat so vpoklicani samo tisti z visokim OR-jem (450+)Toliko na kratko, bom pa vesel vaših razmišljan in predlogov. Ne pozabit dvigovat objektov (akademija, trening, kadrovski...) in jasno dvorane, da ne bankrotirate. Obenem pozivam mlajše klube naj se ne ženejo za rezultati (tega je ogromno), ker vas bodo pokopale finance. Najprej štalca in potem kravca, je rekel modri kmet. Lp do prihodnjič. P.S.: še vedno je delovno mesto asistenta odprto, ker je s skavtiranjem pri U17 še največ dela od vseh selekcij. Jaz pa že najavljam naslednji dve kandidaturi, ker smo šele dobro začeli graditi za prihodnost. :win:


Xclick

Po pregledu vseh U17 reprezentanc, pogumno najavljam, da bo Slovenija čez tri sezone SVETOVNI PRVAK :win: Smo edina reprezentanca, ki ima vpoklicanih že devet talentiranih 15-letnikov in dve sezoni časa, da fante dobro uigramo in natreniramo z dodatnim trening bonusom za reprezentante. Večina ostalih reprezentanc ima enega ali nobenega debitanta letošnje sezone, izjema sta Rusija in Španija s po tremi in Grčija z dvema 15-letnikoma. Čeprav sem sprva napovedoval drugačno starostno sestavo reprezentance, sem se moral soočiti z realnimi zmožnostmi in neaktivnost prejšnjega selektorja spremeniti v našo prednost.

Če se na kratko ozrem na letošnje SP, po tistem kar sem videl, med države, ki se bodo borile za medalje štejem Iran, Kitajsko, Hrvaško, Finsko, Poljsko, Čile in verjetno še katero od standarno močnih U17 reprezentanc.

Zahvala klubom iz katerih prihajajo naši reprezentanti in držim pesti, da se jim že v kratkem pridružijo novi, ki pridno mešajo beton, da bodo objekti kmalu na najvišjem nivoju ter temu primerni povlečki iz športnih akademij in drafta.


Xclick

Kvalifikacije za SP U17

Slovenija - Velika Britanija 116:92
basketball.powerplaymanag...
Avstrija - Slovenija 69:95
basketball.powerplaymanag...

Slovenci smo po naših željah in pričakovanjih z dvema zmagama uspešno začeli kvalifikacije za SP in s tem naredili majhen korak proti uvrstitvi na zaključni del tekmovanja. Po mnogih preigravanjih različnih scenarijev sem se na koncu odločil za srednjo pot. Proti Veliki Britaniji in Avstriji so in bodo v nadaljevanju zaigrali najboljši igralci, proti realno boljšima ekipama Poljske in Francije pa bodo izkušnje pridobivali najmlajši. Če ne bo kakšnih večjih presenečenj na preostalih tekmah, bi štiri zmage morale zadoščati za uvrstitev na SP. Pohvaliti moram managerje igralcev, ki lepo sodelujejo z reprezentanco in upoštevajo želje in potrebe izbrane vrste. Še vedno iščem potencialne kandidate U15. Če kdo povleče igralca, ki ima vsoto skilov 450 ali več, naj me o tem obvesti in igralec bo mogoče že v kratkem oblekel zeleni dres. Srečno!Tvoje obľúbené diskusie
Slovinsko U17
Česká republika II.1
Maďarsko Világbajnok M...
Česká republika PPM reprezent...
Slovensko I.1
Slovensko II.4
Slovinsko Bodoče zvezde...
Alžírsko I.1
Slovensko PP Magazín- (...
Slovensko Nové športy
Ostatný Svet Ski Jump Mani...
Slovensko Inzeráty na h...
Slovensko Návrhy na zle...
Slovensko Kohutko Cup I...
Slovensko Kohutko Cup I...
Slovensko Gold Cup
Slovensko Trh hráčov/za...
Slovensko National Gree...
Slovensko V.168
Slovensko players for G...
Slovensko Pravidla (Ad ...
Slovensko 2 zapasy za d...
Slovensko postup?
Slovensko Ligový pohár
Slovensko dresy a vlajk...
Slovensko National Germ...
Slovensko PPM reprezent...
Slovensko Voľby trénera...
Slovensko DB National I...
Slovensko PPZT:pred a p...
Slovensko HANDBALL MANA...
Slovensko F1
Slovensko tranfers
Slovensko organizujem t...
Slovensko transfer
Slovensko Dresy
Slovensko VI.188
Slovensko VI.190
Slovensko VI.196
Slovensko VI.185
Slovensko VI.177
Slovensko VI.184
Slovensko VI.178
Slovensko VI.180
Slovensko VI.166
Slovensko VI.172
Slovensko VI.168
Slovensko VI.169
Slovensko VI.170
Slovensko VI.173
Slovensko VI.164
Slovensko VI.163
Slovensko VI.127
Slovensko V.85
Slovensko VI.111
Slovensko VI.72
Slovensko VI.109
Slovensko Futbalová Rep...
Slovensko V.253
Slovensko Slovakia Cup ...
Slovensko VI.113
Slovensko Esox lucius f...
Slovensko trgu - trensf...
Slovensko V.160
Slovensko Klubové vlajk...
Slovensko Vytvorenie kl...
Slovensko V.248
Slovensko VI.143
Slovensko VI.146
Slovensko V.170
Slovensko V.232
Slovensko Žilinska fotb...
Slovensko V.252
Slovensko V.255
Slovensko V.247
Slovensko VI.96
Slovensko V.223
Slovensko VI.9
Slovensko Kto ma najvac...
Slovensko V.230
Slovensko V.133
Slovensko VI.147
Slovensko V.184
Slovensko uspesnost str...
Slovensko VI.126
Slovensko VI.58
Slovensko VI.51
Slovensko V.158 tipovač...
Slovensko V.250
Slovensko VI.80
Slovensko mini champion...
Slovensko V.249
Slovensko V.229
Slovensko V.251
Slovensko Primera Divis...
Slovensko Tímový web
Slovensko VI.160
Slovensko Friendly Matc...
Slovensko VI.156
Slovensko Klubovy web
Slovensko V.127
Slovensko Futbalova Rep...
Slovensko Taktiky
Slovensko Tréning hráčo...
Slovensko SVK Repre - F...
Slovensko VI.145
Slovensko Stažnosti na ...
Slovensko Kohutko Cup
Slovensko VI.106
Slovensko futbal
Slovensko Design-logo-d...
Slovensko V.208
Slovensko V.189
Slovensko stadio
Slovensko VI.149
Slovensko VI.125
Slovensko VI.88
Slovensko V.176
Slovensko SILA TÍMU
Slovensko VI.103
Slovensko V.148
Slovensko super zápasy
Slovensko Ponuky generá...
Slovensko Slovenské Sup...
Slovensko V.148
Slovensko stavanie záze...
Slovensko Tipovacia súť...
Slovensko V.172
Slovensko pro evolution...
Slovensko Corgoň liga a...
Slovensko VI.138
Slovensko 2x zaspievaná...
Slovensko Tvorba Loga
Slovensko A.C.A.B. CUP
Slovensko Najlepší stre...
Slovensko Šlapak
Slovensko V.201
Slovensko VI.154
Slovensko VI.142
Slovensko Horna nitra C...
Slovensko VI.148
Slovensko VI.97
Slovensko VI.144
Slovensko Súťaž o 40 kr...
Slovensko VI.112
Slovensko MS vo Futbale...
Slovensko kupovanie zam...
Slovensko Hlasovanie - ...
Slovensko V.242
Slovensko Priatelsky du...
Slovensko ZAPASY PRIJMA...
Slovensko PPMliga-turna...
Slovensko Tvorba-loga-d...
Slovensko Majstrovstvá ...
Slovensko V.178
Slovensko IV.24 Ligové ...
Slovensko VI.128
Slovensko VI.54
Slovensko Turnaj - UEFA...
Slovensko Turnaj - Prem...
Slovensko Liga majstrov
Slovensko VI.110
Slovensko V.146
Slovensko V.256
Slovensko VI.114
Slovensko V.225
Slovensko VI.92
Slovensko V.246
Slovensko V.239
Slovensko V.237
Posledné príspevky