Czas:

Twoje drużyny:
Komunikacja
Public account
  Strefa PRO
1330 kredytów
Kupno kredytów
Jesteś na koncie publicznym. Jeśli chcesz grać lub uczestniczyć w dyskusji, musisz się zalogować. Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, musisz się najpierw zarejestrować.

  PowerPlay Magazyn

Прилагођене тактичке опције


Здраво другари,

имамо важну промену у тактичким опцијама која се тиче тајм аута и која је убачена данас. Као што знате, имате могућност позивања тајм аута уколико ваш тим губи одређеним бројем голова или уколико примите серију погодака коју наведете. Гол разлика у другом полувремену се показала као непотребна јер су тимови често губили на полувремену са већом разликом. То је узроковало да тренери зову тајм аут у првом минуту другог дела игре што наравно није много помагало. Сада, тајм аут у другом полувремену ће узимати у обзир само резултат другог полувремена. То значи да можете ову опцију користити још ефикасније од сада и да не морате да бринете да ћете имати тајм аут сувише рано у другом полувремену.

Такође смо прилагодили услове за опционе поставе које можете користити током меча. Оригинално, опција звана Водиш/Губиш са 3/5/10 или више голова разлике се само примењивала када је гол разлика премашила задату цифру. Сада је намештено да се користи у ствари како пише да треба.

Пренос уживо је такође ажуриран. Уколико је играч кажњен са 2 минута или му је додељен црвени картон, неће више бити приказиван на терену.

И даље подешавамо фино енџин. Повећали смо хендикеп играња са играчем мање и планирамо да и тактику мало променимо.

Уживајте у викенду!




Ten artykuł jest dostępny w następujących jezykach:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
Українська 中文 

Udostępnij na Facebooku   Udostępnij na Twitterze   Udostępnij na MySpace
Zespół redakcyjny

Szef działu redaktorów

Redaktor naczelny magazynu PowerPlay rhadamanth

Redaktorzy

Wydawca magazynu PowerPlay zoran ns
Wydawca magazynu PowerPlay Ducks Vrsac
Kategorie