Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Новий спосіб розрахунку сили команди


Привіт, друзі,

ще один сезон наближається до свого завершення. Сподіваємось, вам він сподобався і ви тепер мотивовані і готові для чергового такого сезону. Починаючи із наступного сезону буде одне вдосконалення стосовно розрахунку і відображення сили команди.

Як ви знаєте, сила команди показує середню силу усіх чотирьох (чи трьох) ліній, що грали в останній грі ліги. Сила воротарства визначається головним чином від сили воротаря на старті і у меншій мірі від воротаря на заміні.

З наступного сезону це зміниться. Сила команди більше представлятиме справжню силу вашої команди у грі, тому що розраховуватиметься спираючись на проведений час на льоду Для воротарів це означає, що якщо ви не замінюватимете їх протягом гри, загальна сила воротарства дорівнюватиме силі стартового воротаря. Якщо ж ви будете змінювати воротарів під час гри, показник сили воротарства базуватиметься на часі, який кожен воротар провів у воротах. Те саме стосується і до інших показників, які базуватимуться на часу, проведеному на льоду, для кожної лінії.

Як зазвичай, ми перегруповуємо два найнижчі лігові рівні у багатьох країнах щоб зменшити кількість неактивних команд і збільшити конкурентність. Цього разу перегрупування ліг відбудеться у наступних країнах:

Аргентина, Білорусь, Бельгія, Боснія і Герцеговина, Бразилія, Хорватія, Данія, Естонія, Франція, Угорщина, Італія, Литва, Нідерланди, Норвегія, Польща, Португалія, Сербія, Словенія, Швеція, Швейцарія, Туреччина, США

Нехай щастить у новому сезоні!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace