Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.
Klar for et sportseventyr? Spill det nyeste spillet vårt, Summer Sports Mania! Bli med på utfordringen, spill nå og vinn stort!
Påminn meg senere

  PowerPlay-magasinet

Ново изчисляване на отборната сила


Здравейте приятели,

още един сезон е към края си. Надяваме се, че се забавлявахте и сте готови и мотивирани за началото на следващия. С началото на новия сезон ще има една промяна, отнасяща се до изчисляването и отразяването на отборната сила. 

Както знаете отборната сила представлява средната сила на всички 4 (или 3) линии, които са играли в мача от първенството.  Силата на вратаря се определя главно от основния вратар и в по-малка степен от резервния. 

От следващия сезон това ще се промени. Отборната сила ще представя в по-висока степен реланата сила на вашия отбор в мача, като ще се изчислява на базата на прекараното време на леда. За вратарите това означава, че ако не са правени промени по време на мача, цялостаната сила на вратаря ще е силата на основния вратар. Ако сте ги сменяли по време на мача, общата сила на вратарите ще се определя в зависимост от това кой от тях колко време е играл. Същото се отнася и за другите показатели - ще се определят според прекараното време на леда от всяка линия. 

Както обикновено в някои страни ще прегрупираме двете най-ниски нива, за да премахнем неактивните отбори и да повишим конкуренцията. През този сезон това ще стане в следните държави: 

Аржентина, Беларус, Белгия, Босна и Херцеговина, Бразилия, Хърватска, Дания, Естония, Франция, Унгария, Италия, Литва, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Сърбия, Словения, Швеция, Швейцария, Турция и САЩ. 

Успех през новия сезон!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace