Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Шта ће бити следећи спорт?


Поздрав пријатељи,

можда сте приметили гласине да PowerPlay Maнаџер припрема нови спорт менаџерске игаре за вас. На форумима је био присутан трач и сви би волели да знају шта ће то бити. Надамо се да се већина вас (ако не и сви) нада игрању новог спорта. Показали сте нам ово на нашој Facebook страници, где смо имали анкету са питањем: Који од ових спортова би сте највише волели да играте?

Имали сте могућност да изаберете једну од три опција: кошарка, бејзбол и одбојка. Анкета је имала велики успех и примили смо рекордни број одговора, који нас је веома задовољио. Пре неколико дана, додали смо малу загонетку на facebook-у у којој сте могли да избаците један од спортова (уколико имате добре очи, наравно). Већина вас је била у стању да открије да је то био бејзбол. То значи да бејзбол неће бити нови спорт на ППМ.

Ипак, преостале су две опције и оне су одбојка и кошарка. Бићемо срећни уколико се придружите нашeм откривању игре, на крају којег ћете, сазнати име спорта који ће се придружити ППМ породици за само неколико месеци. Само пратите нашу Facebook страницу и бићете први који ће сазнати.

Забавите се!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Svenska Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace