Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Каков ќе биде следниот спорт?


Здраво Пријатели,

можеби ги забележавте гласините дека PowerPlay Manager подготвува нов спорт за вас. Имаше голема мешаница по форумите и сите сакаа да дознаат што ќе биде. Се надеваме дека повеќе од вас (ако не и сите) се подготвени за нов спорт. Го покажавте на нашата Фејсбук страница, каде што имавме анкета со прашањето: Кој од овие спортови сакате да го играте најмногу?

Имавте да избирате 3 опции: кошарка,безбол и одбојка. Анкетата беше голем успех и добивме рекорден број на одговори, од кои сме многу задоволни. Пред неколку дена, додадовме мала сложувалка на фејсбук, во којашто можевте да издвоите еден од спортовите (ако имавте добар поглед се разбира). Повеќе од вас дознаа дека се работи за безбол. Тоа значи дека безболот нема да биде следниот спорт на ППМ.

Меѓутоа, има две преостанати опции и тоа се кошарка и одбојка. Ќе бидеме среќни ако се придружите на нашата игра, на чиј крај, ќе го дознаете името на спортот што ќе и се придружи на ППМ фамилијата за неколку месеци од сега. Само следете ја нашата Facebook page и први ќе дознаете.

Добра забава!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский 
Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace