Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Драфтот наближува!


Драги пријатели,

како што знаете, ова е прва сезона во којашто ќе го воведеме драфтот. Секоја лига ќе си има сопствен фонд на играчи од којашто тимовите ќе избираат. Би требало да е многу забавно. Првиот поток од играчи ќе биде создаден на 20-от ден од сезоната ( Април 5 ) што е Сабота. Драфтот ќе започне една недела покасно (Април 12), исто во Сабота. Ќе имате една недела да скаутирате играчи колку што можете повеќе.

Секој ден ќе можете да скаутирате неколку играчи. Резултатите секогаш ќе излегуваат следниот ден. Ако имате ПРО пакет, можете да селектирате играчи за скаутинг за цела недела. Сопствениците на ПРО пакет исто можат да го подредат скаутирањето по избор. Во случај да не можат да успеат за драфтото во живо, системот автоматски ќе го избере играчот што е највисоко на листата. Во случај да забравите да означите играчи за скаутинг во кој и да е ден, ќе можете да го направите тоа за мала сума на кредити. Ова скаутирање ќе ви даде моментален резултат без чекање.

Добрата вест е, играчите од драфтот во последната недела од сезоната, ќе пристигнат во спортската академија на првиот ден од новата сезона после остарувањето и паѓањето на продолжителноста на кариерата на играчите. Од тука ќе пристигнат во вашиот тим како 15 годишници со истата ПК што ја имале во драфтот.

Можете да прочитата се што сакате за драфот во водичот. Времето на драфтото ќе биде објавено на страницата за драфтот веднаш штом се видливи играчите.

Исто така сакаме да ве информираме, дека го променивме влијанието на значајноста на играта во лигашките натпревари во зависност од посетеноста на следните натпревари на домашен терен. Базирано на ваши коментари, одлучивме значајно да го намалиме падот на посетеноста да биде помалку фрустрирачки. Сигурен сум на многу од вас ќе им се допадне ова. Сеуште веруваме, од друга страна, дека овие промени во однос на значајноста беа неопходни за да биде фер за секој и да се избегне местење.

Имајте пријатен ден!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace