Tid:

Dine lag:
Kommunikasjon
Public account
  PRO-sone
1330 kreditter
Kjøp kreditter
Du er nå inne på den offentlige kontoen. Hvis du ønsker å spille eller være med i en diskusjon, må du logge inn. Hvis du er en ny bruker må du registrere deg først.

  PowerPlay-magasinet

Идва времето на драфта!


Скъпи приятели,

както вие знаете това е сезона, в който драфта ще бъде въведен в играта. Всяка лига ще има своя собствена група от играчи, от които отборите ще избират. Ще бъде много забавно. Първите играчи ще бъдат изтеглени на 20-тия ден от сезона, което се пада на 5-ти април, събота. Драфта ще продължи една седмица по-късно, 12-ти април отново в събота. През тази една седмица вие ще имате време чрез своите скаути да проучите колкото можете играчи.

Всеки ден ще имате възможност да изберете дадени играчи за проучване. Резултатите от проучването ще идват винаги на следващия ден. Ако притежавате ПРО пакет ще можете да си изберете играчи за проучване за цялата седмица. Притежателите на ПРО пакет също така ще могат да си подредят играчите, според собствените си предпочитания. В случай, че играч не си избере, системата автоматично ще проучи играча, който е на най-предно място в листата и е все още свободен. В случай, че забравите да си изберете играчи за проучване за някои от тези дни, вие ще можете да ги проучите със задна дата срещу малка цена в кредити. Проучването със задна дата ще ви даде резултат веднага, без да се налага да изчаквате.

Добрата новина е, че играчите от драфта през последната седмица на сезона ще пристигат в спортната ви академия през ден 1 на новия сезон, след като са направени всички изчисления.Това означава,че те ще пристигат на 15 години и със същата продължителност на кариерата, каквато са имали по време на драфта.

Можете да прочетете всичко за драфта в наръчника. Времето на драфта ще бъде публикувано на страницата драфт, когато играчите станат видими.

Също така искаме да ви информираме,че  променихме влиянието, което оказва важността на мача използвана в двубоите от лигата, върху следващите домакински двубои. На основание на вашите коментари ние решихме да намалим спада на публика драстично, за да не бъде толкова разочароващо, когато това се случи.Сигурен съм, че много от вас подкрепят тази промяна. Ние продължаваме да смятаме, че тези промени във важността на мача бяха необходими, за да бъде играта честна за всички.

Приятен ден!




Denne artikkelen er tilgjengelig i disse språkene:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska Українська 中文 

Del på Facebook   Del på Twitter   Del på MySpace