Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Да ли сте спремни за нову сезону?


Здраво народе,

Да ли сте спремни за још једну сезону? Надамо се да јесте, јер је остало још само неколико дана до њеног почетка. Немојте заборавити да понуде спонзора почињу да пристижу од сутра, а ваше одлуке могу имати великог утицаја на будућност вашег тима.

У међувремену, сва дешавања на Светском првенству можете пратити бесплатно! Немојте заборавити да подржите своју државу у борби за злато.

Као и увек, спровешћемо прегруписавање лига у одабраним државама ради одстрањивања неактивних тимова из два најнижа нивоа лига. Прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Кина, Финска.

Ако потпишете спонзорски уговор који укључује бонусе на учинак, а деси се да будете пребачени у другу лигу током прегруписавања лига, молимо вас да не бринете. Током прва 2 дана нове сезоне имаћете могућност да поново преговарате о уговору тако да можете да направите одговарајући избор. Пре него што донесете одлуку, проверите ко су ваши нови противници.

Срећно у новој сезони!



Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina Български Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 繁體中文 
Türkçe 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace