Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Нова кошаркашка сезона


Поздрав народе,

Као што вероватно знате, 42. сезона у кошарци почиње следећег понедељка. Као и обично, ових последњих неколико дана резервисано је за избор нових спонзора и можда постављање тренинг кампова за играче. Такође можете пратити Светско првенство и подржати своју репрезентацију.

 

Нема више понуда за домаћина Светског првенства

Ово ће бити последњи пут да се Светско првенство у кошарци одржава у једној земљи. Радимо на ажурирању које ће уклонити функцију где генерални менаџери објављују понуде за домаћине ових турнира.

Разлог за ову промену је што изгледа да је функција изгубила своју сврху, а то је активирање заједнице. Такође људи често користе слике за логотипе и маскоте које немају права да користе.

Од наредне сезоне турнири ће се одржавати у насумично одабраним репрезентативним аренама у различитим земљама. Ова промена је први пут примењена у рукомету, а примењиваће се и у осталим спортовима у наредним сезонама. Увек бити најављено унапред.

 

Прегруписавање лиге

Биће прегруписања лиге у одабраним земљама како би се уклонили неактивни тимови са два доња нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се обавити у следећим земљама:

Финска, Иран, Литванија и САД

Ако се деси да будете премештени у другу лигу током прегруписавања лиге и одаберете понуду спонзора са бонусима за учинак, нема потребе за бригом. Добићете прилику да пређете на редовну спонзорску понуду или промените своју циљну позицију за бонусе током прва 2 дана нове сезоне.

Срећно!




Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 繁體中文 
Türkçe 中文 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace