Laikas:

Tavo komandos:
Bendravimas
Public account
  PRO Zona
1330 kreditų
Pirkti kreditus
Šiuo metu jūs naudojate bendrą vartotojo paskirtį. Jeigu norite žaisti žaidimą ar naudotis forumais, privalote prisijungti. Jeigu esate naujas vartotojas, pirma turite prisiregistruoti.

  PowerPlay žurnalas

Нова година, нов футболен сезон


Здравейте приятели,

както 2022 година , така и футболният сезон 41 са към своя край. Знаете какво трябва да правите, за да се подготвите за новия сезон.  От днес започват офертите за спонсорство. Затова направете необходимото, за да изберете най-добрите спонсори за своя отбор.

Време е да обявим и списъка със страните, в които ще има прегрупиране на първенствата в края на сезона с цел премахване на неактивните отбори от долните две нива. Ето го и него:

Африка, Аржентина, Азия, България, Италия, Нидерландия, Румъния и Словакия

Не се притеснявайте, ако сте подписали договор за спонсорство с бонуси, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от новия сезон ще получите възможност да предоговорите условията по своя контракт и така да направите правилния избор. Преди да вземете решение, проверете добре своите противници в лигата.

Пожелаваме ви всичко най-добро през новия сезон и 2023!




Šis straipsnis galimas šiomis kalbomis:
Español, Chile Español, Argentina Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams Hrvatski Magyar 
Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 繁體中文 
Türkçe 

Pasidalink Facebook'e   Pasidalink Twitter'yje   Pasidalinka MySpace