Ora:

Le tue squadre:
Comunicazione
Public account
  PRO Zona
1330 crediti
Acquista crediti
Sei nell'account pubblico. Se vuoi giocare o partecipare ad una discussione, devi loggarti. Se sei un nuovo utente, devi prima registrarti.

  PowerPlay Magazine

3.9.2010


3.9.2010

Danas izvješćujemo sa utakmica 6ta Namazana - Kmica (I.1) te derbi III.10 lige prvo plasirani Mighty Ducksi protiv drugoplasiranih Stenjevec Figthersa.

 

 

 

 

 

Mighty Ducks - Stenjevec Fighters

Mighty Ducksi su ušli u ovaj susret kao prvoplasirana momčad bez poraza...Igraju odličan hokej tijekom cijele sezone...Najveći konkurenti su im Stenjevec Fightersi koji su se u zadnje vrijeme znatno pojačali te doveli i fenomenalnog golmana Jaroslava Lipnu.

Početak utakmice je bilo otvaranje iz snova za Fighterse...U 5. minuti bilo je već 2:0 golovima Velimira Kalabe i Stipe Lombardića...Bio je to "rat" obrane Ducksa i napada Fightersa i u 15. minuti pogotkom Janisa Medainisa zaključena je prva trećina sa 3:0. Ducksi su imali više udaraca (15 - 12) ali Jaroslav Lipna nije dopuštao da išta prođe u njegovu mrežu.

Potpuno rasprodana land of dead dvorana potpuno je utihnula kada je Jasmin Srhoj pogodio za 4:0 u 21. minuti. Od tada Fightersi su se opustili i Ducksi su se ipak okrenuli napadačkom hokeju. Do kraja 2. trećine smanjili su na 4:2 golovima Martina Kubište...

U posljednjoj trećini nadmoć Mighty Ducksa ali to se nije vidjelo u konačnom rezultatu...14:2 u udarcima u trećoj trećini a od tih 14 samo je jedan završio u mreži u 46. minuti Samuel Banair pogađa iz solo akcije za konačnih 5:3. A prije njega Ondrej Mička je iz savršene akcije pogodio za 5:2 i odluku susreta. Konačni rezultat 5:3 za goste iz Stenjevca.

U udarcima nadmoć Ducksa (38 - 21) ali Jaroslav Lipna je bio fenomenalan sa 35 obrana i 92% skinutih udaraca. Igrač utakmice bio je Martin Kubišta sa svoja 2 pogotka.

 

6ta Namazana - Kmica

 

6ta Namazana sa moram priznati fenomenalnim dresovima uspjela je zaustaviti fenomenalne igrače Kmice te ih pobjediti 4:3

Pred punom Crnom Kladom odlično su otvorili susret te poveli sa 1:0 pogotkom Fabijana Bezića. Kmicina obrambena taktika nije se isplatila te je prva trećina završena sa minimalnim vodstvom.

U drugoj trećini pravi raj za oči. Prvo u 22. minuti sa igračem više Denis Bermanec pogađa za 2:0. Samo 2 minute kasnije Tomislav Križanić probija fenomenalnog Frankopana te smanjuje na 2:1...Josip Mesić povećava vodstvo na 3:1 a Tonči Leskovar se ne predaje i pogađa za 3:2. Denis Bermanec opet pogađa sa igračem više te sa 4:2 završava ova trećina. 5 golova u trećini...fenomenalno...

U zadnjoj trećini, Tomislav Križanić svojim drugim pogotkom pogađa za konačnih 4:3

Golmani su bili dobri, Tihomir Frankopan sa 85% obrana i Krunoslav Mak sa 86%. Igrač utakmice bio je Denis Bermanec sa 2 pogotka.

 

To je to od mene za danas...Do sljedećeg članka, pozdrav ;)





Voto articolo: Misero - Normale - Eccellente     Visitatori unici: 31

Condividi su Facebook   Condividi su Twitter   Condividi su MySpace