זמן:

הקבוצות שלך:
תקשורת
Public account
  איזור תומכים
1330 קרדיטים
קנה קרדיטים
אתה נמצא במשתמש ציבורי. אם אתה רוצה לשחק במשחק או להצטרף לדיון, אתה צריך להתחבר. אם אתה משתמש חדש, אתה צריך להירשם.

  מגזין פאוורפליי

Други покушај спајања лига


Поздрав друштво,

нова сезона почиње следећег понедељка и поново ћемо покушати да спојимо неколико слабо попуњених националних лига у лигу Остатак света. Прошле сезоне овај покушај није успео, али верујемо да смо успели да идентификујемо грешку и овај пут би требало да функционише као у кошарци, прошлог марта. Следеће земље ће бити спојене са лигом Остатак света:

Венецуела, Естонија, Кина, Норвешка и Чиле

Ове промене неће утицати на државне тимове, тако да не морате да бринете да ће репрезентације ових земаља бити отказане. 

Такође ће се редовно прегруписати лиге у следећим земљама како би се уклонили неактивни тимови са доња два нивоа:

Аргентина, Бразил, Пољска, Португал, Словенија, Уједињено Краљевство, Француска и Шведска 

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и догоди се да пређете у другу лигу током прегруписања, не бојте се, јер имаћете могућност да преговарате о уговорима током прва два дана нове сезоне како бисте могли да донесете прави избор. Пре доношења одлуке проверите нове противнике.

Срећно и забавите се!




המאמר הזה זמין בשפות הבאות:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

שתף בפייסבוק   שתף בטוויטר   שתף במיי-ספייס