זמן:

הקבוצות שלך:
תקשורת
Public account
  איזור תומכים
1330 קרדיטים
קנה קרדיטים
אתה נמצא במשתמש ציבורי. אם אתה רוצה לשחק במשחק או להצטרף לדיון, אתה צריך להתחבר. אם אתה משתמש חדש, אתה צריך להירשם.

  מגזין פאוורפליי

Втори опит за обединение на лиги


Здравейте приятели,

в понеделник започва нов сезон и ще опитаме отново да прехвърлим няколко не особено популярни първенства към Останалия свят. Миналия сезон този опит беше неуспешен, но сега вярваме, че сме коригирали грешката и това трябва да проработи, както в баскетбола през март. Към Останалия свят ще преминат: 

Чили, Китай, Естония, Норвегия и Венецуела

Тези промени няма да се отразят на националните отбори. Така че, не се притеснявайте, че националният ви отбор може да бъде премахнат.

Ще има и обичайното прегрупиране на първенствата в следните страни с цел премахване на неактивните отбори от долните две нива: 

Аржентина, Бразилия, Франция, Полша, Португалия, Словения, Швеция, Обединеното Кралство

Не се безпокойте, ако сте подписали договор за спонсорство с бонуси, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от новия сезон ще получите възможност за предоговаряне на условията по своя контракт и да направите правиния избор. Преди да вземете решение, проверете добре своите противници. 

Успех и приятно забавление!




המאמר הזה זמין בשפות הבאות:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

שתף בפייסבוק   שתף בטוויטר   שתף במיי-ספייס