Heure:

Vos équipes:
Communication
Public account
  Zone PRO
1330 crédits
Acheter des crédits
Vous êtes dans le compte public. Si vous voulez jouer au jeu ou participer aux discussions, vous devez vous connecter. Si vous êtes un nouvel utilisateur, vous devez vous enregistrer d'abord.

  PowerPlay Magazine

Запуск бета-версії гандболу у понеділок!


 

Друзі,

ми раді оголосити, що

у понеділок, 13 травня, буде запущено бета-версію гандболу, третього виду спорту у PowerPlay Manager. Ви вже могли чути про це якісь чутки, і ось тепер це офіційно. Ймовірно, ми запустимо її одразу після полудня (за центральноєвропейським часом).

Протягом перших 5 днів бета-версії, Ви зможете створити команду лише за 30 кредитів. Потім бета-версія буде доступна безкоштовно. Ви зможете створити команду із домашньої сторінки, із сторінки видів спорту або натиснувши на посилання на верхній панелі коли воно стане доступним.

Члени нашої PPM-команди вже тестують гру і ми працюємо над усуненням найбільших проблем. Звичайно, деякі частини гри ще не будуть доступними у бета-версії. Наприклад, ми ймовірно відключимо всі переваги PLUS-пакету, а також відвантаження зображень.

PRO-пакети будуть безкоштовними для всіх у бета-версії.

Ми все ще працюємо над вдосконаленням двигуна гри і маємо кілька спірних питань щодо статистики гравців, які нам потрібно вирішити, але але це все скоро буде виправлено нашими програмістами.

Ми хочемо подякувати Вам всім за те, що залишаєтесь з нами. Ми знаємо, що потрібно було довго чекати, і ми цінуємо ваше терпіння. Ми раді, що вся та кропітка праця, в яку зробили вклад весь відділ розробників і команда з маркетингу, буде тепер використовуватись.

Вдалих вихідних!

 




Cet article est disponible dans les langues suivantes:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska 中文 

Partager sur Facebook   Partager sur Twitter   Partager sur MySpace