Heure:

Vos équipes:
Communication
Public account
  Zone PRO
1330 crédits
Acheter des crédits
Vous êtes dans le compte public. Si vous voulez jouer au jeu ou participer aux discussions, vous devez vous connecter. Si vous êtes un nouvel utilisateur, vous devez vous enregistrer d'abord.

  PowerPlay Magazine

Спечелете ПРО пакет във Великденското състезание!


Здравейте приятели,

тази година Великден в РРМ ще бъде по-забавен от обикновенното. В следващите 11 дни по 3 Великденски яйца ще се появяват на страниците на играта. Вашата задача е да намерите всички яйца и ако го направите ще получите от 4 Април безплатен ПРО пакет за 7 дена. Ако играете двата спрота, ще получите ПРО пакета и за двата.

Ако не успеете да намерите Великденски яйца, в деня в който са поставени, не се притеснявайте, те ще си стоят там до края на състезанието (4 Април) или до момента, в който не ги съберете. Последните 3 яйца ще бъдат поставени във Великденския Понеделник. За да вземете яйце, просто кликнете върху него. Може да видите броя на събраните яйца в специално съобщение на вашия акаунт.

Яйцата ще бъдат скрити във всяка една от страниците в РРМ. Ако играете само единия спорт, не се притеснявайте. Яйцата, които са сложени в хокея, ще бъдат на същата страница и във футбола. Стойте с отворени очи и се забавлявайте!

Нов ключ за изпадащите и борещите се за промоция

Имам още една важна новина за казване. От този сезон във футбола и от сезон 14 в хокея се променя ключът за изпадащите и борещите се за промоция. Новата опция ще работи по този начин:

  • 20-то място в хокея (22-ро във футбола) - изпада от номер от по-горна лига в същия номер на по-долната лига (примерно от II.1 в III.1)
  • 19-то (21во) място - от номера на настоящата лига + общия брой на лиги в същото ниво (примерно от II.1 до III.5)
  • 18-то (20то) място - от номера на настоящата лига + общия брой на лиги в същото ниво х2 (примерно от II.1 до III.9)
  • 17-то (19-то) място - от номера на настоящата лига + общия брой на лиги в същото ниво х3 (примерно от II.1 до III.13)
  • същия цикъл за позиции от 16 до 13 в хокея и 18 до 15 във футбола за определяне противниците за изпадане/изкачване в по-горна лига
  • изпадналите отбори ще бъдат заменени от отбори от лигата, където са изпаднали

Новата система ще доведе до сигурност в зоната на изпадащите в лигите във второто най-ниско ниво, което ще бъде почти същото, но не както досега в някои лиги да има 4+4 в зоната на изпадащите, докато в други няма къде да изпаднат.

Вэпреки, че бихме могли да направим тази промяна в хокея още този сезон, решихме да не прибързваме и да не го правим за толкова кратко време.

Следващият път ще ви дам малко новини и за нандбала. Сойте на линия!




Cet article est disponible dans les langues suivantes:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti Suomi 
Vlaams Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Partager sur Facebook   Partager sur Twitter   Partager sur MySpace