Aeg:

Sinu meeskonnad:
Suhtlus
Public account
  PRO Zone
1330 krediiti
Osta krediiti
Te olete avalikus kontos. Kui te tahate mängida või liituda aruteluga, peate te sisse logima. Kui te olete uus kasutaja, peate te esmalt registreeruma.

  PowerPlay Ajakiri

Точна дата запуску повної версії


Привіт друзі!

Ну як вам гандбол? Ми постійно працюємо на виправленням багів, про які ви повідомляєте. Ще залішаеться декілька справ до запуску повної версії. Проте, я вже можу повідомити, що запуск повної версіїї призначено на понеділок, 27 травня. Тільки непередбачувані обаставини можуть порушити ці плани і відкласти запуск.

Роботи на двигуном гри майже завершені. Доступні всі тактичні опції. Ви можете змінювати тактики у перерві, брати тайм-аути і змінювати воротарів. Нам залишилось провести лише незначний тюнінг, але загалом ми досягли багато чого. Три зірки матчу і команда всіх зірок запрацювали сьогодні. Всі інші функції працюють, за виключенням деяких незначних багів. Наразі ми працюємо над можливістю змінювати вид трибун.

Багато хто помітив, що ваші команди та арени були перейменовані. Це наслідок того, що ми створили набір символів, котрі можуть бути використані у назвах команд та арен. Всі імена, що містять символи, які потрапили у цей список, були перейменовані. Ви можете змінити назви ваших команд та арен у налаштуваннях команди безкоштовно під час бета-версії і протягом перших 2х тижнів повної версії.

Як вже раніше повідомлялось, вірні прихильики  гри будуть мати 50% знижки на PRO пакет у гандболі протягом перших 2х тижнів повної версії. Всі, хто сумарно підписаний більш ніж на 700 днів PRO пакету у футболі чи хокеї, отримають цю знижку. Авжеж, будуть знижки на комбіновані PRO пакети на 2 чи 3 види спорту. Але ці знижки поєднуються.

Не забудьте, що аукціон за місця у лізі все ще проводиться у нижчих лігах. Ви ще можете зарезервувати місця у цих лігах і, можливо, запросити друзів забронювати собі місце в однаковій лізі. Прийняти участь в аукціоні можна тут.

Гарних вихідних!




Artikkel on kättesaadav järgnevates keeltes:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar 
Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
中文 

Jaga Facebook-i   Jaga oma Twitter-it   Jaga oma MySpace-i