Aeg:

Sinu meeskonnad:
Suhtlus
Public account
  PRO Zone
1330 krediiti
Osta krediiti
Te olete avalikus kontos. Kui te tahate mängida või liituda aruteluga, peate te sisse logima. Kui te olete uus kasutaja, peate te esmalt registreeruma.

  PowerPlay Ajakiri

Процена покретања коначне верзије


Здраво пријатељи,

Како вам се допада рукомет до сада? Константно радимо на поправљању грешака које сте пријавили. Остало је само још пар ствари које морамо да урадимо пре покретања коначне верзије. Могу већ да вам кажем да коначна верзија почиње у понедељак 27. маја. Само неке непредвиђене околности могу одложити покретање коначне верзије.

Енџин игре је скоро готов. Све тактичке опције су сада убачене. Можете променити тактику на полувремену, звати "тајм аут" и мењати голмана. Треба да урадимо још само мала подешавања, али иначе смо на добром путу. 3 звезде меча и ол стар тимови су убачени данас. Све опције раде добро с тим да очекујемо неке мале баг-ове. Убацићемо могућност да прилагодите трибине.

Неки од вас су можда приметили да су ваши тимови или дворане преименовани. То је зато што смо направили сет знакова које можете користити у именима тима и дворана. Сви тимови и дворане које садрже знак који није на листи, су преименовани. Можете преименовати ваш тим и дворану у поставкама тима бесплатно у бета верзији и у трајању прве 2 недеље у коначној верзији.

Како смо најавили раније, наши најоданији чланови ће имати 50% попуста на ПРО пакет рукомета прве две недеље коначне верзије. Свима који су претплатници преко 700 дана ПРО пакета у фудбалу и хокеју биће омогућено да користе овај попуст. Наравно, ту ће бити попуст ако купите комбиновани ПРО пакет у 2 или 3 спорта. Међутим ови попусти не могу се комбиновати.

Не заборавите да аукције за лигашке позиције у нижим лигама још увек трају. Можете још увек резервисати вашу позицију у једној од ових лига и можда уверити пријатеље да резервишу своје место у истој лиги. Учествујте у аукцији овде.

Желим вам пријатан викенд!




Artikkel on kättesaadav järgnevates keeltes:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar 
Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 
Українська 中文 

Jaga Facebook-i   Jaga oma Twitter-it   Jaga oma MySpace-i