Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Κερδίστε μια φανέλλα Εθνικής Ομάδας


Γεια σας φίλοι,

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου είναι στην τελική του φάση και έχουμε ετοιμάσει ένα διαγωνισμό για εσάς όπου μπορείτε να κερδίσετε μια επίσημη εμφάνιση από ένα μελλοντικό Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2014 . Ο οποιοσδήποτε μπορεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Το μόνο που χρει΄ζεται να κάνετε είνι να απαντήσετε σε μια απλή ερώτηση και θα μπείτε στην κληρωτίδα. Μην περιμένετε, μπείτε και προσκαλέστε και τους φίλους σας. Μπορείτε να βρείτε τον διαγωνισμό στη σελίδα μας στο Facebook.

Μπείτε στον διαγωνισμό 

Κερδίστε μονάδες στο PPM!

Μοιραστείτε αυτή την εφαρμογή στο Facebook μέχρι τις 13 Ιουλίου για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 30 μονάδες στο PPM. Θα διαλέξουμε τυχαία 10 νικητές στις 15 Ιουλίου.

Πως να το κάνετε;

1. Πατήστε SHARE APP στην εφαρμογή.



2.Επιλέξτε public sharing mode.



3. Πατήστε ‪#‎answerandwin‬ στο πεδίο του κειμένου και πατήστε Share.




Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska Українська 中文 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na MySpace