Vrijeme:

Vaši timovi:
Komunikacija
Public account
  PRO Zona
1330 kredita
Kupi kredite
Trenutno ste ulogovani na javni nalog. Ukoliko želite da igrate igru ili se pridružite diskusijama, morate se ulogovati. Ukoiko ste novi korisnik, morate se prvo registrovati.

  PowerPlay Magazin

Спечелете тениска на национален отбор


Здравейте приятели,

Световното първенство е вече във своята финална част и ние сме подготвили специална надпревара, където можете да спечелите официална тениска на бъдещия 2014 Световен Шампион. Всеки може да участва в надпреварата. Всичко, което е необходимо да направите, е да отговорите на един прост въпрос и вие ще се включите в лотарията. Не чакайте повече и се включете. Поканете и вашите приятели. Можете да откриете нашата надпревара във Facebook страницата ни.

Участвайте в надпреварата

Спечели кредити в ППМ!

Споделете това приложение публично в Facebook до 13 Юли, за да имате шанс да спечелите 30 кредита в ППМ. Ще изберем на случаен принцип 10 победителя на 15 Юли.

Как да го направите?

1. Натиснете SHARE APP в приложението.



2. Изберете опцията за публикуване "public"



3. Напишете ‪#‎answerandwin‬ в полето текст и натиснете "Share"




Ovaj članak je dostupan na ovim jezicima.:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska Українська 中文 

Podijeli na Facebook   Podijeli na Twitter   Podijeli na MySpace