MM-kisat alkavat!
Kuten aiempinakin kausina, MM-kisat pelataan kolmessa eri sarjassa. Kaikki sarjat alkavat lauantaina 24.9, mutta päättymisajankohdat vaihtelevat hieman perjantaista 30.9 sunnuntaihin 2.10.
A-sarja
Slovakiassa järjestettävät A-sarjan MM-kilpailut pelataan samalla järjestelmällä kuin aina ennenkin PowerPlay Managerissa ja viime aikoina myös oikeassa elämässä. Neljän joukkueen alkulohkoissa pelataan yksinkertainen sarja, minkä jälkeen kolme parasta joukkuetta jatkavat jatkolohkovaiheeseen, jossa lohkot 1 ja 4 muodostavat toisen ja 2 sekä 3 toisen jatkolohkon. Toisesta lohkosta tulleiden joukkueiden kanssa pelataan yksinkertainen sarja siten, että alkulohkon tulokset jatkosarjaan päässeiden kesken ovat edelleen voimassa. Molempien jatkolohkojen neljä parasta jatkavat puolivälieriin, kun taas kaksi viimeiseksi jäänyttä päättävät MM-kisansa.
Alkulohkojen neljänneksi jääneet joukkueet taistelevat putoamista vastaan karsintalohkossa, jossa pelataan yksinkertainen sarja, minkä jälkeen kaksi heikointa putoaa ensi kaudeksi B-sarjaan.
Otteluohjelma
Lauantai 24.9: alkulohko, 1. kierros
Sunnuntai 25.9: alkulohko, 2. kierros
Maanantai 26.9: alkulohko, 3. kierros
Tiistai, 27.9: jatko- & karsintalohko, 1. kierros
Keskiviikko 28.9: jatko- & karsintalohko, 2. kierros
Torstai 29.9: jatko- karsintalohko, 3. kierros
Perjantai 30.9, puolivälierät
Lauantai 1.10, välierät
Sunnuntai 2.10, finaali ja pronssiottelu
Lohko 1
Saksa - jatkolohkoon
Belgia - jatkolohkoon
Kanada - karsintaan
Tshekki - metallin kiilto silmissä
Aiemmilla kausilla Saksa on selviytynyt kolmesti kolme kertaa puolivälieriin ja jäänyt kahdesti jatkolohkoon. Ei siis mikään vakiomenestyjä, vaan tasaista jälkeä keskikastissa. Saksassa jokainen päävalmentaja on toiminut tehtävässään kaksi kautta - kaksi aiempaa jäi ensimmäisellä kaudellaan jatkolohkoon ja pääsi toisella kaudella puolivälieriin, mutta reich onnistui jo ensimmäisellä yrityksellä selviytymään puolivälieriin. Odotettavissa välieräpaikka, eli taas toisella kaudella kierroksen parempi suoritus? Oli miten oli, reich ei ole seurajoukkueellaan menestynyt kovinkaan hyvin, suurimpana - ja ainoana mainitsemisen arvoisena - saavutuksena nouseminen Saksan toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Lohkon toiseksi paras pelaajamateriaali.
Belgia on pelannut kolme kautta C-sarjassa, kaksi B-sarjassa ja nyt edessä on ensimmäinen kausi A-sarjassa. Kolme ensimmäistä kautta Belgiaa valmensi kääntäjä brotherke23 ja nyt kolmatta kauttaan Belgian puikoissa on Creiferd, joka nosti Belgian ensimmäisellä kaudellaan C:stä B:hen ja toisella kaudellaan heti B:stä A:han. Jos Tshekin kolme maailmanmestaruutta on kova saavutus muita laajemmalla käyttäjämäärällä, niin Belgian kolme ykkössijaa B- ja C-sarjoissa on vähintäänkin yhtä kova suoritus, koska Belgia on yllättänyt kerta toisensa jälkeen itseään suurempia PPM-jääkiekkomaita. Mutta pystyykö maa, jolla on maajoukkueen omaavista joukkueista neljänneksi vähiten käyttäjiä, 122, säilyttämään sarjapaikkansa A-sarjassa, jossa monilla mailla on 5, 10 tai jopa 15 kertaa Belgiaa enemmän käyttäjiä ja täten valtavasti laajempi pelaajamateriaali? Lohkon heikoin pelaajamateriaali on Belgialla, mutta väitän, että pystyy - ja myös säilyy. Ainakin päävalmentaja Creiferd on tehtäviensä tasalla, mikäli seurajoukkuehistoriasta voi jotakin päätellä: kaksi kansallisen cupin mestaruutta, yksi Belgian pääsarjan mestaruus sekä yhtä kautta lukuun ottamatta sekä runkosarjassa että pääsarjassa sijoilla 4-7. Cup-voittajien Cupissa hän on jäänyt kahdesti alkulohkoon, mutta päässyt kertaalleen neljännesvälieriin.
Kanadaa valmentaa saltyanchovy on pelannut neljä kautta maansa pääsarjassa selviytyen kertaalleen pudotuspeleihin, mutta kokonaisuutena hän on taistellut lähinnä sijoista 9-12. Belgia on kertaalleen hävinnyt A-sarjan pronssiottelun, jäänyt kahdesti puolivälieriin, kertaalleen jatkolohkoon ja kertaalleen säilyttänyt sarjapaikkansa vasta karsintalohkon kautta. Kanada on aiempien kausien perusteella tämän lohkon selkeästi epätasaisin suorittaja, ja väitän sen taistelevan putoamista vastaan karsintalohkossa.
Tshekki - toinen jättiläisistä. Olisi yllätys, jos gord007 ei johdattaisi maataan pudotuspeleihin, mutta vaikka Tshekki on voittanut kolme maailmanmestaruutta, sen tie voi katketa jo ennen mitaliotteluita, kuten ensimmäisissä MM-kisoissa 3. kaudella kävi. Tshekki on joka suhteessa lohkon selkeä suosikki, joten syön hattuni, jos se jää karsintalohkoon.
Lohko 2
Latvia - jatkolohkoon jää
Kroatia - putoaa
Venäjä - välierissä nähdään
Slovenia - pudotuspeleihin?
Latvialla on yksi maailmanmestaruus, kolme pronssia ja yksi viides sija. Vaikka finaalissa Latvia on nähty vain kerran, se on kokonaisuutena kaikista menestynein maa. Mutta. ZalmansG on pelannut alusta saakka Latvian kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, kärkitaistossa tosin, mutta joka tapauksessa maajoukkuevalmentajalle harvinaisen heikkoa. Lohkon paras pelaajamateriaali, mutta jäänee jatkolohkoon.
Kroatian päävalmentaja cibos6 on pelannut PPM:n jääkiekkoa vasta puolitoista vuotta nykyisellä joukkueellaan, tosin todennäköisesti aiempaakin kokemusta on. Heti toisella kaudellaan hän nousi toiseksi korkeimmalle sarjatasolle Kroatiassa, mikä on aika kova suoritus neljännellä kaudella bottijoukkueen peräsimeen tulleelle. Ensimmäistä kauttaan A-sarjassa pelaava Kroatia taistelee lähinnä putoamista vastaan.
Venäjän päävalmentaja Gibeor on mm. kaksinkertainen Venäjän mestari, kun taas Venäjä on voittanut kertaalleen MM-hopeaa ja kahdesti jäänyt neljänneksi. Lohkon selkeä suosikki, jonka jääminen ulos pudotuspeleistä olisi suuri yllätys.
Slovenia on kertaalleen selviytynyt putoduspeleihin ja kahdesti kahdesti jatkolohkoon, mutta kahdesti se on taistellut putoamista vastaan karsintalohkossa. Toistaiseksi se on onnistunut säilyttämään sarjapaikkansa A-sarjassa eikä tämänkertainen alkulohko anna mitään syytä, miksi se jäisi tällä kaudella karsintakurimukseen. Jo aiemmin kaksi kautta Sloveniaa valmentanut Sime on viisinkertainen Slovenian mestari, joten valmennukseenkaan Slovenia ei kaadu. Pudotuspelipaikka vai jatkolohkoon jääminen, siinä Slovenian haasteet tällä kaudella. Lohkon heikoin pelaajamateriaali.
Lohko 3
Puola - jatkolohkoon
Unkari - karsintasarja kutsuu
Slovakia - pudotuspeleihin
Romania - musta hevonen
Puolan päävalmentaja ZenekKonevka on kausi kaudelta noussut lähemmäs Puolan pääsarjan kärkeä. Lisäksi yksi kansallisen cupin voitto ja Mestarien Liigan neljäs sija kertovat osaamisesta.
Unkarin päävalmentaja Stonehenge on pelannut neljä kautta Unkarin pääsarjassa ja tänä aikana ainoa kärkipään sijoitus on pudotuspelien voitto 3. kaudella. Tämän jälkeen Stonehengen seurajoukkue syöksyi kakkossarjaan. Unkari on jäänyt kertaalleen ulos pudotuspeleistä ja kertaalleen sijoittunut neljänneksi, kolmesti kohtalona on ollut puolivälierätappio.
Slovakiaa luotaa jo kolmatta kauttaan lubosko, jolla on hallussaan kenties ainutlaatuinen saavutus: neljä nousua putkeen, viidenneksi korkeimmalta sarjatasolta suoraan Slovakian pääsarjaan. Huikea suoritus, eikö vain? Tosin pääsarjasta joukkue putosi heti ja toiseksi korkeimmallakin sarjatasolla se kesti vain kaksi kautta. Ja nyt se taistelee karsintakierroksella neljänneksi korkeimmalle sarjatasolle putoamista vastaan. MM-kisoista lubosko on kuitenkin napannut maailmanmestaruuden, joten taitoa löytyy, mutta jatkuuko aaltoliike maajoukkueessakin, kuten viime kauden 8. sija osoitti? Slovakialta voi odottaa tällä kaudella mitä tahansa, mutta todennäköisesti se selviytyy pudotuspeleihin. Lohkon tasokkain pelaajamateriaali, muttei kovin selvästi.
Ciukitu nosti Romanian toissakaudella B-sarjasta A:han, ja nyt toisella kaudellaan alasarjoista Romanian pääsarjaan noussut taistelee kunniasta A-sarjassa. Tämä on A-sarjan tasaisin lohko, jossa ei ole yhtään selvää jatkajaa, vaan jokainen joukkue joutuu taistelemaan tosissaan paikasta jatkolohkoon.
Lohko 4
Liettua - mitali, mutta minkä värinen?
Iso-Britannia - pudotuspeleihin
Serbia - pudotuspeleihin
Valko-Venäjä - karsintaan
Noustuaan toisella maajoukkuekaudella A-sarjaan Liettua sijoittui keskikastiin, minkä jälkeen se on napannut kaksi hopeista mitalia, joten tavoitteita tuskin tarvitsee arvailla: maailmanmestaruus. Molemmat hopeamitalit voittanut ACHUJIENAS ei varmasti tyydy vähempään, onhan hän menestynyt seurajoukkueellaankin käsittämättömän hyvin: 5 Liettuan mestaruutta, 1 pronssi pääsarjasta, 3 kansallisen cupin mestaruutta ja 3 hopeaa kansallisesta cupista. Edellisen kerran joukkue on jäänyt kolmen parhaan joukosta maansa pääsarjan runkosarjassa tai pudotuspeleissä tai finaalista kansallisessa cupissa kaudella 2, jolloin se pelasi vielä maansa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Maailman menestynein päävalmentaja kansallisella tasolla ja tällaisen päävalmentajan johtamana Liettua on hyvin lähellä maailmanmestaruutta tällä kaudella.
Iso-Britannia - hissijoukkue. Päävalmentaja Brushie on kerran jäänyt kolmen kärjen ulkopuolelle maansa pääsarjan runkosarjassa, muttei koskaan pudotuspeleissä. Kolmansiakin sijoja vain kaksi, molemmat runkosarjasta. Kansallisesta cupista yksi mestaruus, kaksi hopeaa, yksi kolmas sija ja aina 16 parhaan joukossa. Olisi maailman menestynein valmentaja kansallisella tasolla, ellei samasta alkulohkosta löytyisi vieläkin kovempi luu. Pudotuspelipaikka täysin mahdollinen, jopa todennäköinen.
Serbia on lohkon ainoa joukkue, joka ei ole käväissyt B-sarjassa. Päävalmentaja Popaji on kyllä napannut yhden kullan ja pronssin Serbian pääsarjasta sekä hopeaa ja pronssia kansallisesta cupista, mutta kahden edellisen päävalmentajan meriitteihin verrattuna Popaji on lähinnä B-luokan valmentaja - tosin edellisistä poiketen kansainvälisistä seurajoukkuekilpailuista Popaji on napannut Cup-voittajien Cupin mestaruuden. Pudotuspeleissä nähdään.
Valko-Venäjän päävalmentaja Cerber88 on ainoa neljättä kauttaan A-sarjassa valmentava päävalmentaja, vieläpä putkeen. Ja juuri kokemusta Valko-Venäjä tarvitseekin, sillä tästä lohkosta jatkoon pääseminen on kovan työn takana. Kaikki kolme vastustajaa voivat taistella mitaleista ilman sen suurempaa onnea, kun taas Valko-Venäjän pelaajamateriaalilla karsintasarja on ainoa oikea paikka. Putoaminen ei ole kaukana.
B-sarja
Aluksi on kaksi kuuden joukkueen lohkoa, joissa pelataan yksinkertainen sarja. Neljä parasta joukkuetta jatkavat pudotuspeleihin ja kaksi heikointa karsintasarjaan. Pudotuspelien kaksi parasta joukkuetta nousevat ensi kaudeksi A-sarjaan ja karsintasarjan kaksi heikointa putoavat ensi kaudeksi C-sarjaan. B-sarja pelataan Sveitsissä.
Otteluohjelma
Lauantai 24.9: lohkovaihe, 1. kierros
Sunnuntai 25.9: lohkovaihe, 2. kierros
Maanantai 26.9: lohkovaihe, 3. kierros
Tiistai 27.9: lohkovaihe, 4. kierros
Keskiviikko 28.9: lohkovaihe, 5. kierros
Torstaii 29.9: puolivälierät & karsintasarjan 1. kierros
Perjantai 30.9: Välierät & karsintasarjan 2. kierros
Lauantai 1.10: Finaali & karsintasarjan 3. kierros
Lohko 1
Ranska
Portugali
Viro
Sveitsi
Brasilia
Suomi
Suomi ja Brasilia ovat suosikit, sitten Ranska ja Sveitsi. Viro haastaa keskieurooppalaisia, mutta Portugali tuskin pudotuspelejä näkee. Kausi toisensa jälkeen alisuorittanut Suomi yrittää nousua, mutta väitän välierätappion rakkaalle naapurimaallemma Ruotsille murskaavan nousuhaaveet. Toista kauttaan Viron päävalmentajana toimiva Wardyns luottaa suomalaisiin apuvalmentajiin, kun Suomen puikkoihin päässeen Kallesin paikan on ottanut Di34m3t4l.
Lohko 2
Tanska
Ruotsi
Espanja
Ukraina
Hollanti
Itävalta
Ruotsi on suosikki ja Espanja sekä Tanska muut vahvat, mutta Hollanti joutuu taistelemaan neljännestä jatkopaikasta yhdessä Ukrainan kanssa. Itävaltakaan ei ole ulkona, mutta sillä on heikoin pelaajamateriaali. Ruotsi nousee yhdessä Brasilian kanssa, mikäli eivät kohtaa välierässä.
Haastattelussa Suomen päävalmentaja Kalles ja apuvalmentaja Jepe
Miten yhteistyö omistajien kanssa on sujunut? Löytyykö ongelmatapauksia, jotka treenaavat aivan eri taitojakaumalla kuin sinä haluaisit, tai jotka peluuttavat pelaajansa loppuun jo ennen MM-kisoja siten, ettei pelaajaa energioidan takia voi harkitakaan kisajoukkueeseen?
Kalles: Yhteistyö on sujunut mielestäni varsin hyvin. Taitojakaumista päästin varsinkin muomalaismanagereiden kanssa yhteisymmärrykseen. Toki joukkueesta löytyy pelaajia, jotka eivät ole treenanneet pelaaja halutulla tavalla, mutta näen sen positiivisena asiana. Joukkueessa täytyy olla pieni sekoitus erilailla reenatuista pelaajista, eikä niin että jokainen on reenattu kutakuinkin samalla jakaumalla.
Energioihinkin on sitouduttu ihan kohtuullisesti. Tosin muutama huippupelaaja tulee jäämään joukkueesta ulos alhaisten energioitten takia, näistä mainittakoon Viheriäranta, Turunen, Taipaleenmäki ja Ojama. Jokaiselle olisi löytynyt tontti kisoissa, mutta tällä kertaa managerit pitivät seurajoukkueen menestystä tärkeämpänä kuin maajoukkue. Harmi.
Jepe: Yhteistyö omistajien kanssa on sujunut yllättävän hyvin, paremmin kuin osasin odottaa. Muutamia "ongelmaomistajiakin" löytyy, mutta suurimmaksi osaksi on kaikki mennyt ihan kivasti. Ongelmaomistajiin kuuluu juurikin nämä ei-yhteistyöhaluiset managerit, jotka peluuttavat pelaajiaan liikaa tai eivät treenaa pelaajia haluamallamme tavalla. Haluan kuitenkin sanoa, että vain harva tekee näin.
Mihin asioihin olet keskittynyt viimeisten kolmen kuukauden aikana maajoukkueen puikoissa? Kuinka paljon aikaa olet käyttänyt maajoukkueeseen?
Kalles: Pelaajien taitojakaumiin. Halusin vaikuttaa mahdollisimman paljon joukkueeseen, ja uskon onnistuneenikin siinä ihan hyvin. Ystävyysotteluissa ollaan pyritty kokeilemaan erilaisia taktiikoita ja ketjuja.
Jepe: Taitojakaumiin. Olemme niiden kanssa sumplineet monet kerrat ja kompromisseja on tehty, mutta jengi on sen näköinen kuin haluammekin sen olevan.
Kuinka yhteistyö Jepen/Kallesin kanssa on sujunut? Millainen työnjako teillä on?
Kalles: Tosi hyvin. Varsinaista työnjakoa meillä ei ole, keskustellaan asioista ja tehdään niin kuin parhaaksi näemme.
Jepe: Siinähän se... Kalles hoitaa kaiken ja ei anna mulle edes puheenvuoroa... Ei vaan, keskustellaan ja mietiskellään yhdessä, mitä tehdään. Harkkamatseissa Kalles on ollut enemmän vaikuttavampi osapuoli taktiikoihin. Mulla on enemmänkin ollut roolina kommunikointi ulkomaisten managereiden kanssa tässä harkkamatsien aikana. Nyt MM-kisoissa kuitenkin olen enemmän mukana taktikoinnissa ja kuten sanoin, keskustellaan ja mietiskellään yhdessä.
Miltä Suomen pelaajamateriaali näyttää tällä hetkellä?
Kalles: Jos käydään pelipaikoittain, niin voimme saada jonkinlaisen kuvan nykytilanteesta.
Maalivahdit: Ehdottomasti Suomen vahvin osa-alue tällä hetkellä. Energiatilanne on loistava, ja pystymme peluuttamaan 2-3 maalivahtia kisoissa.
Puolustus: Vaikka joukkueessa on vain 15 puolustajaa, tilanne näyttää varsin hyvältä. Energiat ovat hyvällä tasolla, pystymme kierrättämään maalintekoon pystyviä puolustajia sekä peruspelin taitureita.
Hyökkäys: Hyökkäjien kanssa on vähän monimutkainen tilanne. Sentteriosasto näyttää varsin hyvältä, mutta laituriosasto pistää kokeneemmankin managerin miettimään kahdesti, kun kisajoukkue julkaistaan. Energiatilanne on suoraansanottuna varsin heikko! Jos tilannetta verrataan viime kauden Viron maajoukkueeseen, niin tilanne on selvästi heikompi energioitten osalta. Tilanteen kanssa on silti pystyttävä elämään, eikä varmasti olla ainoa maa, jolla on samanlainen pulma edessä. Tosin näyttää siltä, että maailmalla ns. "sopupelit" on hoidettu varsin tyylikkäästi, jotta MJ-pelaajien energiat pysyvät ylhäällä.
Valmennus: Kaikki kunnossa. :)
Jepe: Hyvältähän se näyttää. Maalivahtiosasto on selkeästi vahvin osa-alue ja energiat hyvässä jamassa. Puolustajien kohdalla tilanne on myös hyvä, 15 puolustajaa ja energiat hyvällä mallilla. Omassa päässä peli on kunnossa, mutta vastustajan päässä ei ole. Hyökkäysosasto on suhteellisen heikossa kunnossa energioiden osalta ja joudumme jättämään monta Suomen parhaimmistoon kuuluvaa hyökkääjää pois. Sääli sinänsä.
Suomi pelaa kolmatta kautta B-sarjan MM-kisoissa, mihin se ei tämänhetkisten käyttäjämäärien perusteella kuulu. 16. eniten käyttäjiä on Espanjalla, ja Suomella on lähes kolminkertainen määrä tähän verrattuna. Tästäkin huolimatta Suomi on Antsan kautta lukuun ottamatta taistellut joko A-sarjan hännillä tai B-sarjan kärkipäässä, mutta miksi? Mitä Suomessa on tehty väärin, miksei laajasta pelaajamateriaalista ole saatu kaikkea irti?
Kalles: Näen asian enemmänkin valmennuksen kuin pelaajamateriaalin syynä. Toki huonompikin valmentaja voi menestyä Suomen tasoisella pelaajamateriaalilla, mutta menestys on ollut luvattoman heikkoa Antsan pestin jälkeen, vaikkakin viime kaudella oltiin lähellä nousua takaisin A-sarjaan, mutta ratkaiseva Belgia- ottelu kaatui taktiseen kömmähdykseen. Toivoisinkin, että useampi kokenut manageri lähtisi ehdolle vaaleihin eikä pelkäisi lähteä ehdolle pilaamaan seurajoukkueella niitettyä mainetta.
Jepe: Pistäisin valmennuksen piikkiin. Pelaajamateriaalistahan se ei ole missään nimessä kiinni, että Suomi pelaa edelleen B-sarjassa. En tunne entisten valmentajien taktikointi-/valmennusmetodeja, joten en pysty sen tarkemmin analysoimaan. Nyt meillä on onneksi osaavat valmentajat, joten eiköhän Suomi nouse A-sarjaan ensi kaudeksi!
Millaiset tavoitteet tälle kaudelle B-sarjaan? Millaisina näet Suomen mahdollisuudet päästä asetettuun tavoitteeseen?
Kalles: Tavoite on varmasti kaikille selvä: Nousua lähdetään ehdottomasti hakemaan. Suomen lohko on huomattavasti kovempi kuin toinen B-sarjan lohko, mutta lohkovoittoa lähdetään hakemaan. Sillä varmisteaan luultavasti helpompi vastustaja kuin jäämällä sijoilla 2-4. Alkulohkokin on suoritettava kunnialla läpi, sen jälkeen kaikki riippuu kahdesta ottelusta. Kahdesta edelliskaudesta on varmasti opittu, eikä lähdetä idioottimaisen ylimielisenä normailemaan avaustappioita turnaukseen.
Jepe: Nousu. Mitä muuta Suomen tasoiselta voi odottaa? Erittäin hyvät mahdollisuudethan siihen on, se on pienistä asioista kiinni. Suomen hyökkäysosasto on murheen aihe kisojen alla, mutta toivottavasti tämä ei siihen kaadu.
Lyhyt analyysi Suomen lohkosta
Kalles: Lohko näyttää varsin kovalta. Ennakkoon neljä vahvinta joukkuetta ovat Suomi, Brasilia, Ranska, Sveitsi. Alkuun kohdataan kaksi ennakkoon heikointa joukkuetta, joista pisteitä on tultava tai muuten tulee olemaan vaikeata. Odotan toiselta lohkolta pientä yllätystä, jolloin lohkovoitto olisi ennakkoon todella tärkeä. Sitä siis metsästämään.
Jepe: Ennakkoon lohkon kovimmat jengit ovat Suomi, Brasilia, Sveitsi ja Ranska. Kaksi ensimmäistä ottelua on heikompia vastaan ja niistä otetaan varmasti pisteet kotiin. Ei oteta riskejä eikä ujostella, vaan määrätietoisesti haetaan nousua.
Valmennusjohto puhuu kuin yhdestä suusta. Lieneekö hyvä vai huono asia, se nähdään seuraavan viikon aikana.
C-sarja
Yhdysvalloissa pelattavan C-sarjan sarjajärjestelmä ei voisi olla yksinkertaisempi: yksinkertainen sarja, jonka jälkeen kaksi parasta maajoukkuetta nousevat ensi kaudeksi B-sarjaan.
Otteluohjelma
Lauantai 24.9: kierros 1
Sunnuntai 25.9: kierros 2
Maanantai 26.9: kierros 3
Tiistai 27.9: kierros 4
Keskiviikko 28.9: kierros 5
Torstai 29.9: kierros 6
Perjantai 30.9: kierros 7
Joukkueet
Argentiina
Bosnia ja Hertsegovina
Norja
Turkki
Irlanti
USA
Bulgaria
Italia
Italia vaikuttaa pelaajamateriaalinsa puolesta lohkon vahvimmalta, mutta erot eivät ole suuria. Bulgaria ja USA hengittävät niskaan. Tästä kolmikosta löytynee kärkikaksikko, mutta Argentiina ja Bosnia & Hertsegovina voivat sotkea peliä. Norja, Irlanti ja Turkki jäävät hännille.
Tässä tämänkertainen ennakkokatsaus. B-sarjan ennakko jäi melko lyhyeksi allekirjoittaneen kiireiden takia takia, mutta ainakin A-sarjasta kiinnostuneille on kohtalaisen paljon lukemista. Suomen PP Magazinen toimitus tulee aiempien kausien tapaan raportoimaan ainakin A- ja B-sarjojen tapahtumista päivittäin (tai siis yöllä), mutta millaisista asioista haluaisitte lukea? Kertokaa, niin MM-juttusarjasta saadaan entistä kiinnostavampi. Palautetta voi lähetellä suoraan allekirjoittaneella henkilökohtaisesti, tämän artikkelin tai muiden MM-juttujen kommenttiosioon tai yleisen foorumin PP Magazine -puuhun. Ihan miten itse haluatte.
Ystävällisin terveisin,
Henrip
Сподели в Facebook Сподели в Twitter Сподели в MySpace