时间:

您的球队:
交流
Public account
  PRO区
1330个信用点
购买信用点
你当前正在使用公共账号。如果想进行比赛或是加入讨论,你需要登陆。如果你是新玩家,请先进行注册。

  PowerPlay 杂志

Други покушај спајања лига


Поздрав друштво,

нова сезона почиње следећег понедељка и поново ћемо покушати да спојимо неколико слабо попуњених националних лига у лигу Остатак света. Прошле сезоне овај покушај није успео, али верујемо да смо успели да идентификујемо грешку и овај пут би требало да функционише као у кошарци, прошлог марта. Следеће земље ће бити спојене са лигом Остатак света:

Венецуела, Естонија, Кина, Норвешка и Чиле

Ове промене неће утицати на државне тимове, тако да не морате да бринете да ће репрезентације ових земаља бити отказане. 

Такође ће се редовно прегруписати лиге у следећим земљама како би се уклонили неактивни тимови са доња два нивоа:

Аргентина, Бразил, Пољска, Португал, Словенија, Уједињено Краљевство, Француска и Шведска 

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и догоди се да пређете у другу лигу током прегруписања, не бојте се, јер имаћете могућност да преговарате о уговорима током прва два дана нове сезоне како бисте могли да донесете прави избор. Пре доношења одлуке проверите нове противнике.

Срећно и забавите се!




这篇文章有下列语言的版本:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Svenska 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

在Facebook 上分享   在Twitter 上分享   在MySpace 上分享