选择一个国家: |
![]() |
土耳其 |
Mesajların kime yazıldığı belli zaten şoparım; ya artık yeter ya, okuma yazma öğren şoparım, hep böyle çat-pat türkçe ile, yarım yamalak okuma yazma ile olmuyor; bak 1+1=2 öğretmiştim ya sana hani; bir de a,b,c; gel bir kaç harf ve rakam daha öğreteyim sana.
Hepinize şiddetle flama yapmanızı tavsiye ederim dostlar; çünkü flama varsa hazırlık maçı ayarlamak için çabalamak bile nerede ise gerekmiyor; herkes maç teklif edip duruyor.
hazırlık maçı ayarlamak için hiç çaba harcamıyorum. 1 aylık ayarla diyorum ve coooort, maçlar hazır.üstelik flamasız.
Yarın oyuncularım antrenman kampına gidiyorlar. 9 tane futbolcuyu postaladık bakalım. dizilişlerimiz tamamen değişti. artık 9 -10 tane atamayabiliriz rakibe
ben antrenman verdiğim oyuncuları maçlarda oynatmıyorum artık, takımda fazla oyuncu var onlar nedeni ile verdiğim fazla parayı da önemsemiyorum, sonuçları onları 5 M.a satabilirim.
yeniden para biriktirmeye başladım. 3 katlı stad yapacam diye, ama ilk inşaatı borçla yaptığımızı unutmuşum
her hafta 2,5M param kesiliyo. böyle giderse 3 adan önce denkleyemeyiz parayı.

parayı getiren stad çünkü. oyuncu yetiştirerek 3 aydır 1 kuruş kazanamadım.
e aynı şeyi söylüyorum ben de. oyuncu almayacan peki parayı napacan?
e karar ver artık. bana oyuncu yetiştirmek için acele etme diyosun, kendin yapıyosun . ne iş?
oyuncu konusunda acele etmemek lazım derken, antrenman verirken acele etmemek lazım demek istedim ben. türkçen bayaa kıt be
你喜欢的游戏主题
最新主题