Час:

Твої команди:
Зв'язок
Public account
  Зона PRO
1330 кредитів
Придбати кредити
Ти знаходишся у суспільному обліковому записі. Якщо ти хочеш грати або приєднатися до обговорення, то маєш залогінитися. Якщо ти новий користувач, то маєш спершу зареєструватися.

  PowerPlay Журнал

Следећа сезона у хокеју почиње у понедељак


Здраво народе,

Само неколико дана нас дели од почетка 43.  сезоне. Вероватно знате шта да радите. Обавезно се пријавите сутра да бисте проверили нове понуде спонзора. И не заборавите да је Светско првенство у току и да можете бесплатно гледати све утакмице уживо.

Као и обично, имаћемо прегруписавање лиге у одабраним земљама како бисмо уклонили неактивне тимове са два доња нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се обавити у следећим земљама:

Аргентина, Канада, Естонија, Мађарска, Холандија

Ако потпишете спонзорски уговор са бонусима и случајно будете премештени у другу лигу током прегруписавања лиге, немојте се узнемиравати. Имаћете могућност да поново преговарате о уговору током прва 2 дана нове сезоне како бисте могли да направите прави избор. Проверите своје нове противнике пре него што донесете одлуку.

Мир свима!




Ця стаття доступна наступними мовами:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi 
Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Svenska 繁體中文 Türkçe 中文 

Викласти на Facebook   Викласти на Twitter   Викласти на Myspace