Час:

Твої команди:
Зв'язок
Public account
  Зона PRO
1330 кредитів
Придбати кредити
Ти знаходишся у суспільному обліковому записі. Якщо ти хочеш грати або приєднатися до обговорення, то маєш залогінитися. Якщо ти новий користувач, то маєш спершу зареєструватися.

  PowerPlay Журнал

Η χριστουγεννιάτικη δοκιμασία


Γεια σε όλους,

 

Η χριστουγεννιάτικη δοκιμασία επιστρέφει! Μαζέψτε τα γιορτινά κουλουράκια από τις άμεσες προκλήσεις και ανταλλάξτε τα με βραβεία. Από εσάς εξαρτάται ποια βραβεία θα επιλέξετε.

 

Δεν ξέρετε πως να παίξετε άμεσες προκλήσεις; Πατήστε το κουμπί 'Παίξτε τώρα' που βρίσκεται στην κορυφή της σελίδας της ομάδας σας. Όχι μόνο μπορείτε να κερδίσετε τα γιορτινά κουλουράκια, αλλά μπορείτε και να συμμετάσχετε στον καθημερινό και τον εβδομαδιαίο διαγωνισμό όπως συνήθως.

 

Το ανταλλακτήριο γιορτινών κουλουριών θα είναι ανοιχτό μέχρι τις 6 Ιανουαρίου στις 17.00. Παίξτε κάθε μέρα ωστέ να κερδίσετε όσο πιο πολλά βραβεία γίνεται.

 

Καλές γιορτές σε όλους!




Ця стаття доступна наступними мовами:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 
Српски Svenska 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Викласти на Facebook   Викласти на Twitter   Викласти на Myspace