Saat:

Takımlarınız:
İletişim
Public account
  PRO Bölgesi
1330 kredi
Kredi satın al
Genel bir hesaptasınız. Oyunu oynamak ister veya tartışmalara katılmak isterseniz giriş yapmak zorundasınız. Yeni bir kullanıcıysanız, öncelikle kayıt olmalısınız.

  PowerPlay Dergi

Ближи се седма сезона


Здраво другари,

Још једна рукометна сезона се ближи крају, а то значи да је време за Светско првенство. Ко ће бити нови шампион? Запамтите, сва дешавања можете бесплатно пратити уживо!

Као и обично, и овај пут ће бити одрађено прегруписавање лига у одређеним државама да би се одстранили неактивни тимови из две најниже дивизије. Ове сезоне прегруписавање лига ће се одржати у следећим државама:

Аргентина, Белгија, Босна и Херцеговина, Бразил, Венецуела, Грчка, Данска, Естонија, Канада, Норвешка, Пољска, Португал, Словенија, Турска, Француска, Холандија, Чиле, Шпанија, Остатак света.

Желимо још да најавимо и једну малу измену. Од следеће сезоне, службени резултат предатог меча биће 10-0 уместо 30-0. Овај резултат се примењује када неки тим из неког разлога не може да одигра утакмицу (на пример нема довољно играча). Ову измену предложила је заједница.

То би било све за сада. Желимо вам пуно среће са спонзорским понудама!

 




Bu makale şu dillerde mevcut:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Mакедонски Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Türkçe Українська 中文 

Facebookta paylaş   Twitter'da paylaş   MySpace'te paylaş