時間:

你的球隊:
交流
Public account
  PRO專區
1330 信用點
購買信用點
你目前正在使用公共帳號。如果想進行比賽或是加入討論,你需要登入遊戲。如果你是新玩家,請先進行註冊。

  POWERPLAY 雜誌

Наближава новия сезон във футбола


Здравейте приятели,

в последната седмица на сезон 36 сме, а вие знаете какво означава това. От утре стартират офертите за спонсорство и е време за турнирите на националните отбори. Можете да проследите безплатно всички мачове от European Cup и Intercontinental Cup .

Време е и да обявим списъка със страните, в които ще има прегрупиране на първенствата за премахване на неактивните отбори от долните две нива. Ето го и него: 

Финландия, Франция, Португалия, Румъния, Словакия и Венецуела

Не се безпокойте, ако имате сключен договор за спонсорство с бонуси за представянето, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от новия сезон  ще получите възможност за предоговаряне на условията по своя контракт и така да направите правилния избор. Преди да вземете решение обаче, проверете добре своите противници в лигата. 

Успех през новия сезон!




本文有以下語言版本::
Español, Chile Español, Argentina Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Türkçe 中文 

在Facebook分享   在Twitter分享   在MySpace分享