Tid:

Ditt lag:
Kommunikation
Public account
  PRO Zone
1330 krediter
Köp krediter
Du är på det offentliga kontot. Om du vill spela spelet eller gå med i diskussionen, måste du logga in. Om du är en ny användare, måste du registrera dig först.

  PowerPlay Magazine

Вземете отстъпки за ПРО пакет!


Скъпи приятели,

едновременно с пускането на баскетбола, бихме искали да ви дадем малко ценна информация за цените на ПРО пакетите и за самата игра. 

През първия месец от пълната версия на баскетбола, ще ви дадем специална отстъпка, ако активирате ПРО пакет за всичките 4 спорта:

  • 1 месец 4-спорта комбиниран - 25% отстъпка от ПРО пакет в един от спортовете
  • 3 месеца 4-спорта комбиниран - 50% отстъпка от ПРО пакет в един от спортовете
  • 6 месеца 4-спорта комбиниран - 75% отстъпка от ПРО пакет в един от спортовете
  • 12 месеца 4-спорта комбиниран - 100% отстъпка от ПРО пакет в един от спортовете

Но това не е всичко. Имаме и една още по-специална оферта за най-верните ни поддръжници.

  • ако имате ПРО абонамент за следващите 100+ дни (комбиниран - за хокей, футбол и хандбал), вие получавате еднократно 30% отстъпка за всеки баскетболен ПРО пакет
  • 300+ дни ще ви донесат 50% отстъпка
  • 500+ дни ще ви донесат 70% отстъпка
  • 700+ дни ще ви донесат 90% отстъпка

Броя на дните, оставащи от вашия ПРО пакет се обновява всеки ден, затова не чакайте много, защото може да паднете до по-малка отстъпка, ако оставащите дни паднат под необходимия праг. Ние ще ви изпратим съобщение, ако имате право на тези специални отстъпки.

Двете предложения ще влязат в сила с пускането на пълната версия на баскетбола и ще изтекат един месец по-късно. Ще определим точната дата след старта на баскетбола. 

Ето и малко важна информация за пускането на пълната версия:

През първите 11 дни всеки ще има право да пусне на трансферния пазар максимум 1 играч и 1 служител едновременно. Ще ви бъде позволено да наддавате на пазара през първите 11 дни, дори ако нямате мениджърски опит 11. От ден 12 нататък се възобновява нормалното положение. 

През първия месец от пълната версия максимално позволеният период за неактивност на мениджъри, които не са притежатели на ПРО пакет ще бъде 7 дни. Тази предпазна мярка е за да сме сигурни, че в началото ще има само активни мениджъри в лигите. Ако активирате ПРО пакет, вашият разрешен период на неактивност става 50 дни - както е нормално. След 1 месец се възобновява нормалното положение.

По време на първата половина от сезона (до ден 35) всички отбори, които са изгубили мениджъра си, са на разположение на нови мениджъри, независимо от нивото на лигата, в която се намират. Дори ако отбор от първа лига изгуби мениджъра си, той ще може да бъде даден на нов мениджър. Това го правим отново, за да сме сигурни, че играта ще бъде оспорвана още от самото начало.

Приятен ден!




Artikeln är tillgänglig på dessa språk:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Dela på Facebook   Dela på Twitter   Dela på MySpace