Čas:

Vaše ekipe:
Komunikacija
Public account
  PRO Cona
1330 kreditov
Kupi kredit
Ste v javnem računu. Če bi radi igrali igro ali se vključili v razpravo, se morate prijaviti. Če ste nov uporabnik, se morate najprej registrirati.

  PowerPlay Revija

Идва новият сезон в хокея


Здравейте приятели,

към края сме на още един сезон. Надяваме се, че е бил добър за вас, но ако не е така, поне можете да направите нещо, за да бъде следващия по-успешен. Спонсорите ще започнат да изпращат своите оферти от утре, така че - подгответе се.  

Последанта седмица от сезона е време и за Световните шампионати. Не забравяйте да подкрепите своята страна, всички мачове може да гледате безплатно.

Както обикновено ще има прегрупиране на първенствата в определени страни, за да се премахнат неактивните отбори от долните две нива. Това ще стане в следните страни:

Чехия, Естония и Турция

Не се притеснявайте, ако сте подписали договор за спонсорство с бонуси за представянето си, а отборът ви бъде преместен в друга лига. През първите два дни от новия сезон ще ви предоставим възможност да предоговорите условията на контракта и да направите правилния избор. Преди да вземете решение, проверете добре своите опоненти.

Успех през новия сезон!




Ta članek je razpoložljiv v teh jezikih:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska 繁體中文 Türkçe Українська 中文 

Deliti na Facebook-u   Deli na Twitter   Deli na MySpace