Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1330 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Новий сезон розпочинається у понеділок


Привіт, народ,

ми всього лиш за кілька днів до початку 29 сезону. Ви вже, мабуть, знаєте, що робити. Упевніться, що завтра ви увійдете до гри щоб перевірити нові спонсорські пропозиції. Також не забувайте, що зараз тривають Чемпіонати світу і ви можете переглядати усі ігри наживо безкоштовно.

Як зазвичай, у нас відбуватиметься перегрупування ліг у вибраних країнах з метою видалення неактивних команд із двох найнижчих ігрових рівнів. Перегрупування ліг відбудеться у наступних країнах:

Чеська Республіка, Данія, Естонія, Швейцарія, США

Якщо ви підписали спонсорську пропозицію з бонусами та сталось так, що вас перемістили до іншої ліги під час перегрупування ліг, будь ласка, не панікуйте. Ви матимете можливість переглянути свій контракт протягом перших двох днів нового сезону, тож ви зможете зробити правильний вибір. Перегляньте своїх нових опонентів перед тим, як прийняти рішення.

Це все, удачі всім!




Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams 
Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska 繁體中文 Türkçe 中文 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace