Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1330 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Новий хокейний сезон скоро розпочнеться


Привіт, народ,

ми підійшли до кінця ще одного сезону. Сподіваємось, він був хорошим, але якщо ні, то принаймні ви можете почати працювати над тим, щоб зробити наступний краще. Спонсори почнуть надсилати свої пропозиції завтра, тому будьте готові до цього.

Останній тиждень сезону - це також час для Чемпіонату світу. Не забувайте стежити за своїми національними командами, всі ігри доступні безкоштовно.

Як і раніше, ми перегрупуємо ліги у вибраних країнах із метою видалення неактивних команд двох найнижчих ігрових рівнів. Перегрупування ліг відбудеться у наступних країнах:

Чеська Республіка, Естонія, Туреччина

Якщо ви підписали спонсорську пропозицію з бонусами і сталось так, що вас перемістили до іншої ліги під час перегрупування ліг, будь ласка, не панікуйте. Ви матимете можливість переглянути свій контракт протягом перших двох днів нового сезону, тож ви зможете зробити правильний вибір. Перегляньте своїх нових опонентів перед тим, як прийняти рішення.

Нехай щастить у новому сезоні!




Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams 
Français Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 
Svenska 繁體中文 Türkçe 中文 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace