Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1304 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Најлепше жеље за 2021!


Поздрав народе,

2020. је скоро готова и мислим да бисмо сви желели да следећа година буде боља од ове. Желели бисмо да вам пожелимо све најбоље за 2021. годину, посебно добро здравље и надамо се да ће се живот у неком тренутку у блиској будућности вратити у нормалу.

Нова сезона кошарке

Ближи се и нова сезона кошарке која почиње у понедељак. Као и обично, имаћемо прегруписавање лига у одабраним земљама како бисмо уклонили неактивне тимове са доња два нивоа лиге. Прегруписавање лиге ће се одржати у следећим земљама:

Аргентина, Кина,  Литванија, Мађарска и Остали свет

Ако потпишете уговор о спонзорству са бонусима и ако се током прегруписавања лиге преместите у другу лигу, немојте се узнемирити. Имаћете могућност поновних преговора о уговору током прва 2 дана нове сезоне, како бисте могли да направите прави избор. Пре него што донесете одлуку, проверите своје нове противнике.

Видимо се следеће године!

 
Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina 繁體中文 
Türkçe Українська 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace