Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1304 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Cele mai bune urări pentru 2021!


Salutare oameni buni,

2020 se apropie de finale și cred că ne-am dori cu toții ca anul viitor să fie mai bun decât acesta. Vă dorim tot binele în 2021, în special sănătate și sperăm că viața poate reveni la normal la un moment dat în viitorul apropiat.

Noul sezon de baschet

Se apropie și un nou sezon de baschet, care va începe luni. Ca de obicei, vom avea o regrupare a ligilor în anumite țări, pentru a elimina echipele inactive din ultimele 2 serii valorice. Regruparea ligilor va avea loc în următoarele țări:

Argentina, China, Ungaria, Lituania și Alte țări

Dacă semnați un contract de sponsorizare cu bonusuri și vi se întâmplă să fiți mutat într-o serie diferită în timpul regrupării ligii, vă rugăm să nu vă alarmați. Veți avea opțiunea de a renegocia contractul în primele 2 zile ale noului sezon, astfel încât să puteți face alegerea corectă. Verifică-ți noii adversari înainte de a lua o decizie în acest sens.

Ne vedem în anul viitor!
Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe Українська 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace