Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1304 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Boldog Új Esztendőt Kívánunk 2021-re!!! :)


Üdv Barátaink!

2020 lassan (végre) véget ér, mindnyájan reméljük, hogy a következő év sokkal jobban alakul. A lehető leges legjobbakat kívánjuk nektek 2021-re, különös tekintettel az egészségetekre, bízunk benne, hogy az élet a közeljövőben ismét visszazökken majd a rendes kerékvágásba. (Sajtból lesz a Hold, kolbászból a kerítés és megnyílnak a kocsmában a sörcsapok.)

Új kosárlabda szezon

A kosárlabdában új szezon felé pattog a labda, hétfőn már el is hangzik majd az új szezon első sípszava. Menetrend szerint érkezik (szerencsére nem a MÁV szervezésében) a ligák újracsoportosítása a kiválasztott országokban, hogy az inaktív pálcikacsapatokat kipöcköljük a legalsó két ligaszintről. Az alábbi országok érintettek az oszlatásban:

Argentína, Kína, Magyarország, Litvánia, Többi Világ

Ha netán aláírtok egy bónusszal megspékelt zsíros szponzori ajánlatot, ám másik ligába kerülnétek a fenti akció során, ne essetek pánikba! Kapjatok elő egy tálca sört a hűtőből, mert két napotok lesz újratárgyalni a szerződéseket az új szezon legelső két napján, így biztosan meg tudjátok hozni a legmegfelelőbb döntést. Minden értelemben. Mindenesetre elemezzétek a leendő ellenfeleket a döntés meghozatala előtt.

Jövőre találkozunk!
Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe Українська 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace