Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1304 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

Najbolje želje za 2021.!


Pozdrav ekipa,

2020. uskoro završava i mislim da bi svi htjeli da iduća bude bolje od ove. Želimo Vam sve najbolje u 2021. ponajviše zdravlja te se nadamo vraćanju života u normalno uskoro..

Nova košarkaška sezona

Nova košarkaška sezona se približava i počet će u ponedjeljak. Kao i obično, održat ćemo ligaško regrupiranje u  odabranim zemljama s ciljem uklanjanja neaktivnih momčadi iz najniže dvije ligaške razine. Ligaško regrupiranje će se održati u sljedećim zemljama::

Argentina, Kina, Mađarska, Litva, Ostali Svijet

Ukoliko potpišete sponzora sa bonusima a premješteni ste iz svoje dosadašnje lige, molim Vas ne brinite. Imat ćete opciju ponovnih pregovora svojih ugovora tijekom prva 2 dana nove sezone. Provjerite svoje nove protivnike prije donošenja odluke.

Vidimo se sljedeće godine!
Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe Українська 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace