Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1304 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

De bedste ønsker for 2021!


Hej derude.

2020 er snart ovre, og mon ikke de fleste ønsker et bedre år end det nuværende! Vi ønsker jer alle alt det bedste i 2021 - specielt et godt helbred og forhåbentlig vender hverdagen snart tilbage, som vi kender den.

Ny basketball sæson

På mandag starter den nye baskeball sæson også - som sædvanlig er der ligaomrokering i udvalgte lande - dette for at fjerne inaktive hold. Det foregår denne gang i følgende lande:

Argentina, Kina, Ungarn, Litauen og Anden Verden.

Hvis du tegner kontrakt med bonus og herefter bliver forflyttet, så får du endnu engang muligheden for at forhandle kontrakt med sponsorne inden for de første to dage i den nye sæson. Husk i så fald at tjekke dine nye modstandere ud, inden du vælger.

Vi ses i det nye år!
Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe Українська 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace