Čas:

Tvoje tímy:
Komunikácia
Public account
  PRO Zóna
1304 kreditov
Kúpiť kredity
Momentálne sa nachádzaš vo verejne prístupnom konte. Ak si chceš zahrať hru alebo prispievať do diskusií, musíš sa prihlásiť. Ak si nový užívateľ, musíš sa zaregistrovať.

  PowerPlay Magazín

С най-добри пожелания за 2021!


Здравейте приятели,

2020 почти приключи и се надяваме следващата година да е по-добра от нея. Искаме да ви пожелаем всичко най-добро през 2021 и особено здраве и надежда, че животът скоро ще се върне към нормалния си ритъм.  

Нов сезон в баскетбола

От понеделник започва и новият сезон в баскетбола. Както обикновено ще има прегрупиране в определени страни, за да премахнем неактивните отбори от долните две нива на първенствата в тях. Това ще стане в:  

Аржентина, Китай, Унгария, Литва и Останалия свят

Не се притеснявайте, ако отборът ви бъде преместен в друга лига, а вече сте подписали договор за спонсорство с бонуси. През първите два дни от новия сезон ще получите възможност за предоговаряне на условията по своя контракт и така да направите правилния избор. Преди да вземете решение, проверете добре своите опоненти  в лигата. 

Ще се видим отново следващата година!
Tento článok má aj iné jazykové verzie:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски 繁體中文 
Türkçe Українська 

Zdieľaj na Facebooku   Zdieľaj na Twitteri   Zdieľaj na MySpace