Время:

Ваша команда:
Общение
Public account
  Зона PRO
1330 кредитов
Купить кредиты
Вы в общественном аккаунте. Если вы хотите начать игру или присоединиться к обсуждению, то вам нужно войти. Если же вы новичок, то сначала вам нужно зарегистрироваться.

  PowerPlay Журнал

Відрегульовані тактичні опції


Привіт, друзі,

є важлива зміна у тактичній опції, що стосується тайм-аутів, що була сьогодні запроваджена. Як ви вже знаєте, є опція проведення тайм-ауту якщо ваша команда відстає на певну кількість голів чи якщо має деяку серію пропущених голів. Опція різниці м'ячів у другому таймі виявилась досить непотрібною зважаючи на те, що команди часто починають другий тайм вже із певним відставанням. Це змушувало тренера брати тайм-аут на першій хвилині другого тайму, який, звичайно, не надто допомагав. Тепер на установку тайм-ауту у другому таймі будуть впливати лише голи у другому таймі. Це означає, що ви тепер можете використовувати цю опцію більш ефективно і вам тепер не потрібно перейматись тим, що команда візьме тайм-аут передчасно у другому таймі.

Ми також налаштували умови для додаткових складів, які можна використовувати у матчі. Спочатку опції відставання/ведення у рахунку на 3/5/10 чи більше голів з'являлись лише коли різниця м'ячів перевищувалавказану кількість. Тепер вони з'являються відповідно до того, про що саме текст говорить.

Також були покращені і прямі трансляції. Якщо гравець був вилучений на 2 хвилини чи отримав червону картку, він більше не відображатиметься на майданчику.

Ми все ще продовжуємо покращувати двигун гри. Ми збільшили шкоду від гри у неповному складі і плануємо так само переглянути ситуацію з тактикою.

Вдалих вихідних!




Эта статья доступна на следующих языках:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Български Bosanski Čeština Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
中文 

Выложить на Facebook   Выложить на Twitter   Выложить на MySpace