Время:

Ваша команда:
Общение
Public account
  Зона PRO
1330 кредитов
Купить кредиты
Вы в общественном аккаунте. Если вы хотите начать игру или присоединиться к обсуждению, то вам нужно войти. Если же вы новичок, то сначала вам нужно зарегистрироваться.

  PowerPlay Журнал

Божићни изазов и додатно изненађење


Здраво народе,

Дакле, ту је! Почиње Божићни изазов. Да ли можеш да сакупиш довољно колачића и освојиш свих 9 награда?

Како то функционише? Потребно је само да играш инстант изазове. За сваки инстант изазов добићеш један комад колачића. Када их сакупиш довољно, можеш да изабереш једну од награда. Може се десити да не успеш да освојиш све награде и зато буди пажљив при избору. Најбољи начин да освојиш што је више могуће колачића, јесте да се логујеш сваки дан и играш максималан број инстант изазова. Колачиће можеш да сакупљаш и размењујеш све до 6. јануара у 16 часова по ЦЕВ-у.

Разуме се, поред награда за колачиће, бориш се и за најбоље место на дневној и недељној табели инстант изазова.

Али то није све! Обећали смо вам још једно изненађење, а то је феноменалних 50% бонуса на куповину кредита од овог тренутка до 28. децембра у 20 часова по ЦЕВ-у.

Ово су Божићни поклони које смо припремили за вас. Надамо се да вам се допадају и желимо вам пријатне празнике испуњене миром и љубављу!




Эта статья доступна на следующих языках:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Crnogorski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España Eesti فارسی Suomi 
Vlaams Français עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română 
Русский Slovenčina Slovenščina Svenska Українська 中文 

Выложить на Facebook   Выложить на Twitter   Выложить на MySpace