Время:

Ваша команда:
Общение
Public account
  Зона PRO
1330 кредитов
Купить кредиты
Вы в общественном аккаунте. Если вы хотите начать игру или присоединиться к обсуждению, то вам нужно войти. Если же вы новичок, то сначала вам нужно зарегистрироваться.

  PowerPlay Журнал

Ετοιμαστείτε να κατακτήσετε τον Κόσμο της Ποδηλασίας!


Αγαπητοί παίκτες,

Είμαστε ενθουσιασμένοι να σας ανακοινώσουμε το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου παιχνιδιού μας για κινητά του Cycling Legends: Team Manager διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές.

Το Cycling Legends: Team Manager φέρνει τον ενθουσιώδη κόσμο της επαγγελματικής ποδηλασίας στα δάκτυλά σας. Είστε έτοιμοι να μπείτε στα παπούτσια ενός team manager και να οδηγήσετε την δική σας ποδηλατική ομάδα-όνειρο στην νίκη; Με αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι, θα ζήσετε την έξαρση της αδρεναλίνης με τις στρατηγικές αποφάσεις, την διαχείριση της ομάδας και τους συναρπαστικούς αγώνες.

Δημιουργήστε την δική σας ομάδα από επαγγελματίες ποδηλάτες, προπονήστε τους αναβάτες και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό τους. Με εκατοντάδες πίστες για να παίξετε, είναι βέβαιο ότι δεν θα βαρεθείτε  και αν ψάχνετε για ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση, συμμετάσχετε σε ένα club με τους φίλους σας και ανεβείτε στην κορυφή μαζί!

Είτε είστε έμπειρος ποδηλάτης ή μόλις ανακαλύπτετε την συγκίνηση τους αθλήματος, το Cycling Manager προσφέρει μια εκπληκτική και συναρποαστική εμπειρία που θα σας κρατήσει απασχολημένους για ώρες.

Ανεβείτε στην σέλα σας, και θα σας δούμε στην γραμμή εκκίνησης!

Παίξτε το παιχνίδι τώρα!




Эта статья доступна на следующих языках:
Español, Argentina Български Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti فارسی Suomi Vlaams Français Hrvatski Magyar 
Italiano Latviešu Bahasa Melayu Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska Türkçe 

Выложить на Facebook   Выложить на Twitter   Выложить на MySpace