Время:

Ваша команда:
Общение
Public account
  Зона PRO
1330 кредитов
Купить кредиты
Вы в общественном аккаунте. Если вы хотите начать игру или присоединиться к обсуждению, то вам нужно войти. Если же вы новичок, то сначала вам нужно зарегистрироваться.

  PowerPlay Журнал

Прегрупиране на лигите във футбола и други новини


Скъпи приятели,

В понеделник ще започне десетия сезон на футбола. В новия сезон ще видим и старта на младежките национални отбори до 20 и до 17 години. До неделя все още ще имате възможността да се кандидатирате в изборите. Както отбелязахме по-рано, мениджърите на мъжките национални отбори ще имат възможност да запазят играчи, които са под възрастовите граници в своите селекции за един сезон, но няма да могат да добавят нови такива.

През новия сеозн ще стане прегрупиране на лигите в долните 2 нива в определени държави. Това се прави с цел премахване на неактивните отбори и увеличаване на конкуренцията в първенствата. Този сезон сме определили следните първенства:

Африка, Азия, Австралия, Чили, Китайско Тайпе, Европа, Израел, Япония, Молдова, Черна Гора, Парагвай, Перу, Шотландия, Южна Америка, Венецуела.

Бихме искали да ви информираме, че сме направили и някои подобрения при привличането на свободни агенти. В случай, че отборът, който притежава играча приеме оферта (или част от нея след отстъпка), парите, които взимате за този играч  са веднага на ваше разположение и може да ги използвате за други цели. До сега системата освобождаваше тези пари само след изтичане на договора на свободния агент.

В последните новини ви разкрих някои детайли за системата на лигите в хандбала. Тази седмица ще ви кажа нещо за уменията на играчите.  Ще има 8 умения: пазене, полева игра, блокиране, подаване, стрелба, техника, скорост и агресия. Позицията на полевите играчи ще зависи от техните второстепенни умения, тъй като имат едно първостепенно умение. Ще имате възможност да тренирате офанзивни и дефанзивни специалисти, както и универсални играчи, които могат да играят и в двата края на игрището.

Ще имате възможност да настроите различни състави за нападение и защита, както и в зависимост от резултата и времето в мача. Например - ще можете да определите специален състав за последните няколко минути на мача, ако губите с един или няколко гола, или различен състав - ако трябва да запазите преднината, която имате.

Това е всичко за сега, приятен ден!




Эта статья доступна на следующих языках:
Español, Chile Español, Argentina العربية Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España Eesti Suomi Vlaams Français 
Hrvatski Magyar Italiano 日本語 Lietuvių Latviešu Mакедонски Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Выложить на Facebook   Выложить на Twitter   Выложить на MySpace