Czas:

Twoje drużyny:
Komunikacja
Public account
  Strefa PRO
1330 kredytów
Kupno kredytów
Jesteś na koncie publicznym. Jeśli chcesz grać lub uczestniczyć w dyskusji, musisz się zalogować. Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, musisz się najpierw zarejestrować.

  PowerPlay Magazyn

Είστε έτοιμοι για μια νέα σεζόν;


Γεια σας φίλοι,

 Είστε έτοιμοι για μια νέα σεζόν; Το ελπίζουμε, γιατί μόνο λίγες ημέρες έμειναν μέχρι να ξεκινήσει. Μη ξεχνάτε ότι οι προσφορές από τους χορηγούς ξεκινάνε να έρχονται αύριο, και οι επιλογές σας μπορεί να έχουν μεγάλο αντίκτυπο για το μέλλον της ομάδας σας.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη δράση από το Παγκόσμιο Κύπελλο δωρεάν! Μη ξεχάσετε να υποστηρίξετε τη χώρα σας στη μάχη για το χρυσό.

Όπως πάντα, θα γίνει αναδιανομή των κατηγοριών σε επιλεγμένες χώρες, ώστε να αφαιρεθούν οι ανενεργές ομάδες από τις δύο χαμηλότερες κατηγορίες. Η αναδιανομή θα γίνει στις παρακάτω χώρες:

ΗΠΑ, Ιράν, Κίνα, Ολλανδία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Τουρκία.

Εάν έχετε υπογράψει κάποια χορηγία με μπόνους, και τελικά μετά την αναδιανομή μετακινηθείτε σε άλλη κατηγορία, μην ανησυχείτε. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να επαναδιαπραγματευτείτε το συμβόλαιο σας τις 2 πρώτες μέρες της νέας σεζόν, ώστε να κάνετε την σωστή επιλογή. Δείτε τους νέους σας αντιπάλους πριν αποφασίσετε.

Καλή τύχη για τη νέα σεζόν!




Ten artykuł jest dostępny w następujących jezykach:
Español, Chile Español, Argentina العربية Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Türkçe 中文 

Udostępnij na Facebooku   Udostępnij na Twitterze   Udostępnij na MySpace
Zespół redakcyjny

Szef działu redaktorów

kkoulgr
Kategorie