Czas:

Twoje drużyny:
Komunikacja
Public account
  Strefa PRO
1330 kredytów
Kupno kredytów
Jesteś na koncie publicznym. Jeśli chcesz grać lub uczestniczyć w dyskusji, musisz się zalogować. Jeśli jesteś nowym użytkownikiem, musisz się najpierw zarejestrować.
Gotowy na sportową przygodę? Zagraj w naszą najnowszą grę, Summer Sports Mania! Dołącz do wyzwania, zagraj teraz i wygraj duże nagrody!
Przypomnij mi później

  PowerPlay Magazyn

Обновяване на симулатора и нов сезон


Скъпи приятели,

с наближаването на новия сезон и на базата на вашите предложения, решихме да направим малка донастройка на симулатора.  

Както може би сте забелязали, някои отбори играят само с 5 играчи в състава. Тъй като симулаторът не позволява един отбор да играе с по-малко от 5 играчи, би могло да се достигне до такъв момент, в който всички играчи да са достигнали 4 лични нарушения и отборът да не може да прави фалове до края на мача. Има определени механизми в симулатора, които санкционират такива отбори, така че да не могат да получат някакво предимство по този нечестен начин. Много от вас обаче изразиха недоволството си, определяйки наказанията като недостатъчни. 

Ето защо от началото на новия сезон решихме да наказваме по-строго такива практики. Ще бъдат увеличени още повече шансовете на другия отбор да бележи при стрелбата. А пък отборът, който е попаднал в ситуация да не може да извършва повече фалове, ще има по-малък шанс да бележи от своите опити. Това ще бъде особено валидно за последната четвъртина, когато обикновено отборите достигат до такъв момент. 

Освен това, като се има в пред вид и голямата умора на играчите, причинена от факта, че играят в целия мач, последиците стават катастрофални и би трябвало да обезкуражат всеки разумен мениджър да използва подобна тактика. 

Не забравяйте да следите Световната купа, както и първите в историята Ю19 и Ю17 Световни първенства. Подкрепете страната си! 

Ето и списък на страните, в които ще има прегрупиране през следващия сезон:

Белгия, Бразилия, Чили, Китай, Хърватия, Франция, Гърция, Иран, Литва, Латвия, Холандия, Португалия, Словакия, Турция, САЩ, Венецуела

Това прегрупиране е механизъм, който премахва неактивните отбори от долните две нива на първенствата в определени страни, с цел да се повиши конкуренцията в тези първенства.

Това е всичко, успех с офертите за спонсорство.




Ten artykuł jest dostępny w następujących jezykach:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Français 
עברית Hrvatski Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Norsk Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina 
Slovenščina Српски Svenska Українська 中文 

Udostępnij na Facebooku   Udostępnij na Twitterze   Udostępnij na MySpace