Horário:

Seus times:
Comunicação
Public account
  Zona PRO
1330 créditos
Comprar créditos
Você está na conta pública. Se você quiser jogar o jogo ou se juntar as conversas, você deve fazer o log in para entrar em sua conta. Se você é um novo usuário, você deve se registrar primeiro.

  Revista PowerPlay

Готові до чергового сезону?


Привіт, народ,

ми майже готові почати сезон 26. Але перш ніж це зробити, переконайтеся, що ви обирали правильних спонсорів для своєї команди. Перші пропозиції надійдуть завтра. Також не забудьте слідкувати за Чемпіонатом Світу та підтримати свої національні збірні у всіх трьох вікових категоріях.

Ми хотіли б оголосити список країн, де в цьому сезоні відбуватиметься перегрупування ліг:

Австрія, Бразилія, Італія

Перегрупування ліг - це механізм, що застосовується для видалення неактивних команд із двох найнижчих лігових рівнів у вибраних країнах із метою збільшення конкурентності у цих лігах.

Якщо так сталося, що вас перемістили до іншої ліги під час перегрупування ліг, а ви вже вибрали спонсорську пропозицію з бонусами за виступи, то вам не слід хвилюватись. Ви матимете можливість перейти на пропозицію із регулярними виплатами чи змінити вашу цільову пропозицію з бонусами під час перших двох днів нового сезону.

Хай щастить!




Este artigo está disponível nestes idiomas:
Español, Chile Español, Argentina Беларуская Български Bosanski Čeština Dansk Deutsch Ελληνικά English Español, España فارسی Suomi Vlaams Hrvatski 
Magyar Italiano Lietuvių Latviešu Bahasa Melayu Nederlands Português, Brasil Polski Português Română Русский Slovenčina Slovenščina Српски Svenska 
繁體中文 Türkçe 中文 

Compartilhe no Facebook   Compartilhe no Twitter   Compartilhe no MySpace